Instalatia de semnalizare din zona de actiune a statiei CFR Chiajna s-a defectat sambata dupa ce mai multe persoane au incercat sa taie si sa fure cablurile, a anuntat compania CFR, administratorul infrastructurii pentru transportul de calatori si marfa pe calea ferata. Oana Branzan, purtatorul de cuvant al companiei, a declarat sambata pentru News.ro ca trenurile care circula intre Bucuresti si Craiova si in sens invers au intarzieri de aproape o ora, dar situatia va fi remediata in aceasta noapte, informeaza News.ro.

Foto:

"Se inregistreaza intarzieri de circa 60 de minute in traficul trenurilor care tranziteaza zona statiei Chiajna. Sunt afectate trenurile care circula pe directia Bucuresti - Craiova si Craiova-Bucuresti", a declarat pentru News.ro Oana Branzan, purtatorul de cuvant al companiei.

Ea precizeaza ca in prezent se lucreaza la repunerea in functiune a instalatiei, urmand ca in cursul noptii problema sa fie remediata.

"Instalatia de semnalizare din zona de actiune a statiei Chiajna este defecta, ciculatia se desfasoara pana la remediere prin comanda telefonica", a anuntat sambata CFR.

Oficialii companiei spun ca situatia a fost cauzata de faptul ca persoane inca neidentificate au incercat sa taie si sa fure cablurile.