Ambasada Rusiei anunta o dezghetare majora a relatiilor cu Romania / Ce nu a spus Melescanu dupa intalnirea cu Kuzmin

de G.S.     HotNews.ro
Duminică, 19 februarie 2017, 14:04 Actualitate | Esenţial


Teodor Melescanu s-a intalnit cu Valery Kuzmin
Foto: mae.ro
Declaratiile facute de ambasadorul rus dupa intalnirea cu ministrul Teodor Melescanu semnaleaza cel putin o dezghetare majora a relatiilor cu Romania, potrivit reprezentantei diplomatice a Rusiei la Bucuresti. 

Intalnirea dintre Melescanu si Valeri Kuzmin ce a avut loc luni a fost prezentata de MAE roman in doar cateva randuri in care se vorbea de apartenenta Romaniei la valorile UE si NATO si se sugera o admonestare in fraza in care se mentiona "evitarea unei retorici inadecvate in declaratiile publice". 

Ambasada Rusiei a postat insa extrase dintr-un interviu acordat de Kuzmin agentiei TASS in care se vorbeste de o conversatie "foarte pozitiva, foarte consistenta", de necesitatea intensificarii dialogului diplomatic, de semnarea a "trei documente importante", de un forum de afaceri care sa fie organizat in aceasta primavara la Moscova si de "apropierea unei date importante - 140 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre Rusia si Regatul Romaniei". 

"Acesta a fost un schimb de opinii foarte util, care creeaza baza pentru continuarea mersului inainte", a conchis ambasadorul rus.

Discrepanta dintre informatiile oferite de MAE, respectiv de Ambasada Rusiei, privind intalnirea celor doi diplomati a fost sesizata de publicatia BN24.ro.


Comunicatul de luni al MAE:

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, l-a primit luni, 13 februarie 2017, pe ambasadorul Federatiei Ruse, Valery Kuzmin. Cu acest prilej, ministrul Teodor Melescanu a subliniat importanta unei abordari pragmatice in relatiile bilaterale, exprimand deschiderea partii romane pentru dialog. Totodata, a evocat necesitatea evitarii unei retorici inadecvate in declaratiile publice si focalizarea eforturilor catre dialogul direct. In acest sens, a accentuat ca angajamentele si pozitiile Romaniei in plan extern, in special cele legate de apartenenta tarii noastre la comunitatea de valori europene si euro-atlantice, sunt elemente profund consensuale la nivelul societatii romanesti.

Mesajul de pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei:

Pe data de 13 februarie 2017 a avut loc o intalnire a domnului Valery Kuzmin, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Federatiei Ruse in Romania, cu domnul Teodor Melescanu, Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei.
In cadrul discutiei s-a discutat despre starea actuala si perspectivele dezvoltarii relatiilor ruso-romane in diferite domenii. S-a constatat interesul reciproc in pastrarea si utilizarea posibilitatilor existente pentru activizarea dialogului pragmatic si a colaborarii, inclusiv pe plan economic, comercial, cultural si umanitar. A fost abordata o serie de aspecte actuale ale agendei internationale.
(...)
La randul sau, Ambasadorul rus intr-un interviu acordat corespondentului TASS, a caracterizat conversatia cu seful Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei ca fiind "foarte pozitiva, foarte consistenta." "Am fost unanimi in intelegerea necesitatii de a intensifica dialogul diplomatic dintre cele doua tari, in plus fata de acele contacte destul de sistematice, care au loc in cadrul structurilor internationale, precum ONU, Organizatia Cooperarii Economice a Marii Negre si multe altele," - a spus acesta. "A avut loc un schimb de opinii pe teme de actualitate ale situatiei internationale - relatiile reciproce in cadrul Consiliul Rusia - NATO, situatia din regiunea Europei de Sud-Est si regiunea Marii Negre".

Pe ordinea de zi urmatoare, a mentionat domnul Kuzmin, se afla semnarea a trei documente importante - noul Program de cooperare in domeniul culturii, educatiei, mass-media, sportului, tineretului si turismului, un nou Protocol de cooperare in domeniul invatamantului pe perioada 2017-2022, intre Ministerul Educatiei si Stiintei din Federatia Rusa si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice din Romania, precum si Protocolul privind desfasurarea unui concurs comun de proiecte de cercetare stiintifica intre aceleasi ministere (asa-numitul memorandum de granturi).

"Ne-am pronuntat pentru desemnarea de urgenta a copresedintilor Comisiei interguvernamentale ruso-romane de cooperare economica si tehnico-stiintifica, am sustinut ideea de a organiza un forum de afaceri al intreprinzatorilor din cele doua tari, in aceasta primavara, la Moscova," - a spus diplomatul rus. "In cadrul discutarii importantei relatiilor culturale bilaterale a fost mentionata apropierea unei date importante - 140 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre Rusia si Regatul Romaniei ", - a mai adaugat acesta.

"Pe ansamblu, acesta a fost un schimb de opinii foarte util, care creeaza baza pentru continuarea mersului inainte - a subliniat domnul Kuzmin in incheiere. " Am vazut atitudinea si deschiderea catre un dialog pragmatic si o cooperare reciproc avantajoasa, fapt care m-a bucurat."
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

58174 vizualizari

 • +117 (129 voturi)    
  Romanii asteapta returnarea tezaurului !!!!!!! (Duminică, 19 februarie 2017, 14:09)

  linarel [utilizator]

  restul e gargara
  • +62 (76 voturi)    
   Tezaurul (Duminică, 19 februarie 2017, 14:45)

   Sar Castic [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   Mai degraba rusii au primit asigurari ca actualul guvern nu va cere tezaurul, la fel cum a facut Iliescu in anii 90. De aia ei sint acum fericiti sa 'ne lase'...
   • +37 (47 voturi)    
    Comment sters de user (Duminică, 19 februarie 2017, 17:15)

    TovarishDragneyev [anonim] i-a raspuns lui Sar Castic

    • +41 (53 voturi)    
     in ultimii 10 ani ??? (Duminică, 19 februarie 2017, 18:14)

     cartofil [utilizator] i-a raspuns lui TovarishDragneyev

     in ultimii 10.000 de ani. Rusii nu au descoperit niciodata nimic. Ei numai au furat. Au furat bomba atomica, au furat planurile Concorde, au furat fabricile de rachete ale nemtilor (Werner Braun) cu tot cu nemtii care erau in ele si asa au lansat Sputnik-ul. Rusii nu au produs niciodata nimic. Ei au o civilizatie asiatica, medievala, bazata doar pe furt: furt de teritorii, furt de resurse. Traiesc acum exclusiv din materiile prime exportate din teritoriile ocupate acum o suta sau doua de ani. Si ca sa faca acest lucru au exterminat zeci de popoare, au facut sa dispara zeci de tari si au exterminat sau stramutat zeci de milioane de neetnici rusi. Siberia este plina de romani deportati din Basarabia si Bucovina (peste un milion). Rusia trebuie sa dispara. In sec. XXI un stat medieval terorist este anacronic. Chiar rusii vor fi mult, mult mai fericiti si vor trai mult, mult mai bine daca rusia nu va mai fi.
     • +25 (33 voturi)    
      rusia e stat terorist (Duminică, 19 februarie 2017, 19:56)

      mavis [anonim] i-a raspuns lui cartofil

      punct
      • -24 (34 voturi)    
       SUA (Duminică, 19 februarie 2017, 20:30)

       Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui mavis

       A recunscut implicarea in schimbarea de guverne. Au 700 de baze militare si cheltuie 600 miliarde $ pe aparare , de 10 ori mai mult decat orice tara europeana. Din cate am vazut la nevoie isi sacrifica mii de concetateni pt cauza
       • +15 (19 voturi)    
        Ti-a luat sua vreo bucata din tara? (Luni, 20 februarie 2017, 3:32)

        Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

        Ti-a trimis strabunicii in surghiun si bunicii in gulaguri sau deportati? Ti-a furat sua resurse? Ti-a distrus sua industria? NU. So, stfu.
        • -2 (6 voturi)    
         Comment sters de user (Luni, 20 februarie 2017, 8:58)

         qwerasdf [anonim] i-a raspuns lui Fu Leng

         • +2 (2 voturi)    
          Usa pornea razboicu Rusia (Luni, 20 februarie 2017, 19:06)

          Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

          Ca sa te scape pe tine care 80% dinww2 ai fost cu nemtii???
          Dar ai cunoscut jaful mujic, nu e hilar sa vezi postaci care proslavesc Mujcia acum?
       • +8 (10 voturi)    
        despre ce-i vorba aici? (Luni, 20 februarie 2017, 9:57)

        AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

        Da, SUA s-a implicat inclusiv in schimbarea guvernului lui Hitler si tot SUA a cheltuit peste 120 miliarde dolari pentru reconstructia Europei. Asta in timp ce rusii furau aceeasi suma din Europa de est ca aceasta sa isi revina prea repede.
        Cat despre sacrificarea cetatenilor sa ne povestesti cati cetateni a sacrificat Stalin pentru cauza. Pana si Putin a omorat mai multi rusi decat toti cetatenii americani morti in atentate.
        • 0 (8 voturi)    
         Stalin (Luni, 20 februarie 2017, 10:11)

         Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

         A foat unul de-al vostru..Holocaustul secret pt statul promis
        • -2 (4 voturi)    
         se pare ca nu stii asta: (Luni, 20 februarie 2017, 11:24)

         Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui AliKimiku

         Ca Roosevelt admira nespus pe Stalin inca din 33 (ii spunea "my partner Uncle Joe") si ca Roosevelt a dat jumatate de Europa in sclavaj la Stalin inca de la conferinta Casablanca 1943.
         Citeste "Agonia Romaniei 1944-1948" de Nicolae Baciu (1990).
       • -3 (3 voturi)    
        Snitzel (Luni, 20 februarie 2017, 11:22)

        Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

        Haha, ai stricat dimineata activistilor de aici! Nota 10++.
        • +1 (1 vot)    
         Mujic polkovnic de colhoz (Luni, 20 februarie 2017, 19:07)

         Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

         Du-te dracului in Rusia.
      • +11 (15 voturi)    
       TUNGUS este necesar peste (Duminică, 19 februarie 2017, 21:54)

       un domn [utilizator] i-a raspuns lui mavis

       URSS ! PUNCT !
     • -23 (31 voturi)    
      Minciunele pe campii (Duminică, 19 februarie 2017, 20:27)

      Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

      Braun a fost luat in America pt ca se negociase din timp transferul. Britanicii si francezii ii cautau si ei disperati..toti se grabeau sa ia cat pot duce pt ca veneau rusii.
      Cand spui chimie spui Mendeleev s.a.md
      • +4 (6 voturi)    
       Well .. si mai era unul care altoia graul pe pir (Luni, 20 februarie 2017, 10:42)

       MiticaPalarierul [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

       Well .. si mai era unul care altoia graul pe pir ... Miciurin ?

       Si unul care facea experienta pe catzei - Pavlov ?

       Dar cel mai iubit este Mendeleev - care a stabilit ca votca sa aiba 40 de grade de alcool , fata de cele 39 avut anterior !

       Maica Rossia vesnic recunoscatoare geniului sau !

       "Patria si Dreptul Meu!"
       .
      • +1 (3 voturi)    
       Copiii astia.... (Luni, 20 februarie 2017, 11:27)

       Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

       ...nu au auzit de Operatiunea Paperclip prin care U-sa in 45 recicla ofiteri hitleristi. (nu doar oameni de stiinta cum e poezia).
     • -1 (3 voturi)    
      Ignoranti (Luni, 20 februarie 2017, 13:35)

      MirceaMaer [anonim] i-a raspuns lui cartofil

      Doar ce imi aduc aminte acum: Mendeleev, Pavlov, Tarkovski, Eisentein, Mihalkov, Prokofiev, Ceaikovski, Tolstoi, Dostoyevsky, Gagarin.
    • -18 (28 voturi)    
     vest si est (Duminică, 19 februarie 2017, 19:48)

     VladBerliba1 [anonim] i-a raspuns lui TovarishDragneyev

     Vestul, mai exact Americanii au fost promotorii stiintei, mai exact dupa cel de-al doilea razboi mondial.

     Estul nu a fost niciodata preocupat in mod serios de aspectele astea.

     Preocuparea Rusiei a fost sa fie aparatoarea ortodoxiei dupa caderea Constantinopolului.

     Nu se masoara totul in stiinta. Exista si arta, religie. Lev Tolstoi, Fyodor Dostoyevsky, Anton Cehov, Ivan Turgheniev, Alexander Pushkin, Serghei Yesenin sunt scriitori rusi.

     Sfantul Andrei Rublev a pictat icoana Sfintei Treimi.

     Nikita Mikhalkov, Andrei Tarkovsky sunt cunoscuti pentru filmele pe care le-au produs.

     KasperskyOS este un sistem de operare axat pe securitate. Elbrus e un procesor rusesc. Mir-ul a fost prima statie orbitala ... dar cu ce pret avand in vedere ca a fost un rezultat al oprimarii bolsevice.

     Rusii, ca idee, nu sunt orientati spre cucerirea cosmosului intrucat ei nu vad acest lucru posibil nefiind planete in imediata apropiere care sa fie locuibile iar teritoriul pe care il au la dispozitie nu ii motiveaza deloc.

     Ceaiul negru afumat e o inventie ruseasca ... Merge bine cand vrei sa te incalzesti ;)
     • +15 (19 voturi)    
      esti high? (Duminică, 19 februarie 2017, 20:32)

      mavis [anonim] i-a raspuns lui VladBerliba1

      .
      • +17 (19 voturi)    
       Nu il baga in seama (Duminică, 19 februarie 2017, 21:58)

       Zimbru [utilizator] i-a raspuns lui mavis

       Auzi Rusia aparatoarea ortodoxiei dupa caderea Constantinopolului. Pe naiba, Rusia a cautat sa ocupe teritorii si atat, si asta fac de cand se stiu. Marele aparatoar al ortodoxiei a fost Principatul Moldovei, care a primit carturarii si preotii care au fugit, si care au fost in prima linie in lupta cu otomanii.
       • -8 (14 voturi)    
        ortodoxia (Duminică, 19 februarie 2017, 23:14)

        VladBerliba1 [anonim] i-a raspuns lui Zimbru

        Ortodoxia nu are culoare etnica. E drept ca Moldova si-a pastrat bisericile si credinta totusi vedem si noi ca proverbul "capul plecat sabia nu-l taie" ne-a adus liderii spre care arata o lume intreaga cu degetul.
        • +9 (13 voturi)    
         Ce fumezi? (Luni, 20 februarie 2017, 3:34)

         Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui VladBerliba1

         Nu ca as vrea si eu, dar opreste-te, ca ti-a parlit neuronul.
     • +17 (21 voturi)    
      Ce tot aberezi pe-acolo ??? (Duminică, 19 februarie 2017, 22:16)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui VladBerliba1

      Marele si voinicul URSS avea o populatie cam cat Europa. Hai sa vedem cati mari scriitori, mari pictori, mari muzicieni, mari oameni de stiinta au avut cele doua entitati, pe ce perioada vrei tu. Si o sa constati, daca esti cinstit, ca la 100 de mari scriitori produsi de Europa, Rusia si apoi URSS, au produs unul, la 100 de oameni de stiinta de exceptie, Rusia a produs unul, la o suta de pictori europeni de exceptie , Rusia a produs 0,1 s.a.m.d. Diferenta intre cultura produsa de Rusia si cultura produsa de o populatie identica ca numar de europeni este enorma si neexplicabila. Restul e propaganda sovietica pe care ti-au bagat-o slugoii lui Stalin in tartacuta.
      • -13 (15 voturi)    
       comparatie (Duminică, 19 februarie 2017, 23:37)

       VladBerliba1 [anonim] i-a raspuns lui cartofil

       Important e cei care iti plac.
     • +3 (7 voturi)    
      Aparatoarea ortodoxiei? (Luni, 20 februarie 2017, 9:10)

      JustinCase [utilizator] i-a raspuns lui VladBerliba1

      Omule, esti serios? Rusia s-a folosit de pretextul asta in ultimii 300 de ani pentru a ocupa tari si teritorii.
      Ortodoxia de tip rusesc inseamna astazi doar o secta habotnica.
     • -1 (5 voturi)    
      Dupa razboi (Luni, 20 februarie 2017, 11:28)

      Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui VladBerliba1

      America s-a dezvoltat numai cu inventii germane.
      Si mai demult Americanii inca din 1918 au furat patentul pustii Mauser 98 (cea mai celebra din lume) ca sa faca ilegal Springfield-ul.
    • -13 (15 voturi)    
     NTz (Duminică, 19 februarie 2017, 22:56)

     Cetateanu [utilizator] i-a raspuns lui TovarishDragneyev

     Cum mai baieti : da ce experiment reusit este cu PNL! Pai n-au reusit ei sa puna la conducere o studenta de pe la ei? Aoleo da si domn presedinte care preten cu Madam Merkel cea educate pe la est... Numa stiinta...
    • +5 (7 voturi)    
     diverse alifii şi frecţii (Luni, 20 februarie 2017, 3:59)

     RodiIna [anonim] i-a raspuns lui TovarishDragneyev

     TovarishDragneyev, sunteţi într-o mare eroare. tovarăşii de la răsărit sunt mari inventatori de frecţii, alifii şi unturi. Acestea se găsesc şi pe piaţa din România, la nişte preţuri, ce-i drept, cam piperate.
    • +3 (5 voturi)    
     rusia (Luni, 20 februarie 2017, 9:32)

     dottore-plagiatore [utilizator] i-a raspuns lui TovarishDragneyev

     Sa nu exageram acum. Rusia a produs multe minti luminate, numai ca dupa '90 cei mai buni si mai curajosi au emigrat in SUA. In secoilul XXI daca nu pompezi bani in cercetare, nu ai cercetare. Iar rusii au bagat bani doar in cercetare in domeniul militar.
    • 0 (0 voturi)    
     Nu va grabiti (Marţi, 21 februarie 2017, 9:02)

     Rescator [utilizator] i-a raspuns lui TovarishDragneyev

     Rusia a inventat si continua sa o faca ,cele mai tari otravuri pentru uciderea adversarilor din tara lor si din strainatate.Nu le au cu frigiderele si
     alte obiecte utile in gospodarie,dar la bombele
     atomice se pricep de minune.Singuri pot distruge intrega lume de zece ori.Asa face si diavolul.
   • +4 (4 voturi)    
    Traducere gresita (Luni, 20 februarie 2017, 9:49)

    Frank777 [utilizator] i-a raspuns lui Sar Castic

    Melescanu declarase saptamana trecuta in legatura cu O13 si reactia ambasadelor occidentale ca ambasadori nu inteleg ce se intampla in spatiul politic romanesc neintelegand sau avand traduceri gresite din lb.romana.In cazul intalnirii cu rusul este surprinzatoare capacitatea ambasadorului de a intelege lb.rusa vorbita de Melescanu care se aude ca mama lui este Rusia si tatal general KGB.
   • +4 (6 voturi)    
    Stalin si poporul rus (Luni, 20 februarie 2017, 9:57)

    Mita Beciuklista [utilizator] i-a raspuns lui Sar Castic

    Melescanu e ultima relicva activa in politica europeana. Numai o Tara ca Romania, unde partidul mostenitor al celui implementat prin teroarea lui Stalin conduce, mai putea avea printre ministrii un om care a lucrat, buna parte din viata pt. Uniunea Sovietica, iar dupa moartea fizica a acesteia, pt. Rusia.
    Ne facem de ris cu molusca asta batrina, sef peste diplomatie. Se intoarce Titulescu in mormint, cind vede ca pe scaunul lui stau condamnati de drept comun sau stalinisti recunoscuti. Nici nu e de mirare, ca la Conferinta de la München, lichenul asta nu e nici macar printre invitati, darmite printre vorbitori. Daca e chemat, totusi, intilnirea cu putinistul a avut drept scop sa-i dea "indicății" ce si cum sa minta pe acolo. Siktir!
  • +51 (57 voturi)    
   Returnarea tezaurului (Duminică, 19 februarie 2017, 14:50)

   Grasul [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   Asteptam degeaba, Tov. Melescanu nici macar n-a pomenit de asta, el incerca sa dezvolte "relatiile culturale" si afacerile intre Rusia si Romania !
   Ce mai are de gand Melescanu sa le dea rusilor?
   • +11 (13 voturi)    
    dupa ordonanta alta greata . . . (Duminică, 19 februarie 2017, 18:46)

    ty [utilizator] i-a raspuns lui Grasul

    - Organizatia Cooperarii Economice a Marii Negre - doar avem ceva rezerve de gaz ia marea Neagra . . .
    - Program de cooperare in domeniul . . . educatiei . . . un nou Protocol de cooperare in domeniul invatamantului pe perioada 2017-2022. Te pomenesti ca astia vor sa invete de la noi cum se distruge invatamntul national prin ordonante . . .
    - "140 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre Rusia si Regatul Romaniei. " Te pomenesti ca astia sustin ceva schimbari pe la noi . . . .
   • +20 (20 voturi)    
    Melescanu e tradator (Duminică, 19 februarie 2017, 20:21)

    mavis [anonim] i-a raspuns lui Grasul

    .
   • +10 (10 voturi)    
    Decât... (Duminică, 19 februarie 2017, 21:16)

    Mirobo [utilizator] i-a raspuns lui Grasul

    ...scutul.
  • +34 (46 voturi)    
   ...se pare ca sunt rusi pe aici infiltati (Duminică, 19 februarie 2017, 14:59)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   ca un bun roman nu ar da minus ...nu ar refuza returnarea averii...sau mai stii ?
   • +15 (15 voturi)    
    E plin de rusi pe forumuri (Duminică, 19 februarie 2017, 21:59)

    Zimbru [utilizator] i-a raspuns lui rov

    Si nu numai pe HN si pe forumurile franceze, engleze. Exista o armata de troli platiti sa reprezinte interesele Moscovei.
  • +20 (24 voturi)    
   Batran senil, (Duminică, 19 februarie 2017, 18:25)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   n-ar trebui sa stie si romanii ce pui tu la cale, un dinozaur din fostele servicii secrete comuniste create si infiltrate de rusi dupa 45, cu reprezentantii statului terorist asiatic medieval rus ???????
  • +3 (3 voturi)    
   mai este inca o problema, la fel de stringenta: (Luni, 20 februarie 2017, 10:42)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   trupele rusesti din autointitulata republica Transnistreana. De acolo trebuie sa plece Putin in primul rand, apoi din Gagauzia, si apoi discutam despre deschidere culturala si cooperare stiitifica. Atata timp cat Rusia face un joc dublu in zona, ,,incurajand'' dialogul in timp ce pe de alta parte isi intareste influenta.
  • 0 (2 voturi)    
   Tezaurul (Luni, 20 februarie 2017, 11:19)

   Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   Tezaurul ala demult a fost transformat de Stalin in blocuri, strunguri si tractoare.
   • 0 (0 voturi)    
    Pot plati cash (Luni, 20 februarie 2017, 23:11)

    Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

    Ooppps, is vai de capu lor, de unde cash cand rubla e hartie igienica la ei.
  • +4 (4 voturi)    
   Și retragerea Armatei a XIII-a (Luni, 20 februarie 2017, 11:23)

   Spiky [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   ....din TransSinistria
  • +1 (1 vot)    
   Nu numai Romanii (Luni, 20 februarie 2017, 12:40)

   Erwin Rommel [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   culmea, si Spania sta la rand pentru a-si recupera tezaurul, care era dublu fata de al nostu.
 • +83 (101 voturi)    
  Intrebare pentru tovarasu' Melescanu (Duminică, 19 februarie 2017, 14:10)

  Pierrotlefou [utilizator]

  "Pe cati arginti ne-ati vandut"?
  • -34 (42 voturi)    
   Io i-am zis sa faca asta acu 3 zile (Duminică, 19 februarie 2017, 15:05)

   Lucian Ilea [utilizator] i-a raspuns lui Pierrotlefou

   de fept lui Grindeanu
   SUA si Europa ne cer sa fim un pod intre Rusia si Occident
   nu sa fim in razbel cu ei
   probabil ca aia 100 de soldati americani platiti din banii pt mine
   adica 6 milioane dolari cheltuite,7 ramase...
   nu pot fi de mare ajutor
  • +31 (39 voturi)    
   rublele sunt fara valoare (Duminică, 19 februarie 2017, 15:11)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Pierrotlefou

   iar cel care a gavarit cu mujicul Kuzmin IDEM !
  • +22 (26 voturi)    
   sau alta (Duminică, 19 februarie 2017, 16:59)

   subcultura [utilizator] i-a raspuns lui Pierrotlefou

   a fost informat Iohannis cu privire la continutul discutiilor si pozitia Romaniei?
   Daca nu, cineva cam calca in picioare Constitutia.
 • +45 (53 voturi)    
  Dezghetare, primesc (Duminică, 19 februarie 2017, 14:10)

  ipolitic [utilizator]

  dar fără inundații :)
 • -45 (77 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 februarie 2017, 14:11)

  [anonim]

  • +24 (42 voturi)    
   Bai nene (Duminică, 19 februarie 2017, 14:52)

   KostasP [utilizator] i-a raspuns lui

   Tu pe ce lume traiesti? Da, e vorba de tine, intarziatule! Cati ani ai, 6?
  • +20 (24 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 februarie 2017, 16:24)

   [anonim] i-a raspuns lui

   • -16 (20 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 februarie 2017, 20:24)

    [anonim] i-a raspuns lui

    • -1 (15 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 februarie 2017, 22:18)

     [anonim] i-a raspuns lui

  • +18 (22 voturi)    
   Voi ne dati (Duminică, 19 februarie 2017, 17:30)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui

   Noi va luam, cam asa e cu rusii, sa nu-mi spui ca nu stii.
 • +67 (81 voturi)    
  violatorii neamului romanesc (Duminică, 19 februarie 2017, 14:14)

  rov [utilizator]

  cei ce ne-au tinut in bezna 50 de ani, cei ce ne-au furat tezaurul si Basarabia, au tupeul sa ne dea din nou tarcoale...
  HUUUUOOOOO nemernici primitivi!
  Melescanu, asteptam sa ne inchinam la "monumentul" tau tradator basinos!!!
  • +19 (23 voturi)    
   50 de ani? (Duminică, 19 februarie 2017, 17:55)

   SilaDe Antrei1 [anonim] i-a raspuns lui rov

   De la Petru cel mare tot se chinuie sa puna labele pe toata Europa de est si pina In Mediterana. Au pus cizma peste tot pe unde au putut. Iar acum melescanu incheie tot pe blat cum ne-a obisnuit guvernul care lucreaza pe ascuns, protocoale si programe de "cooperare". Parca rusia era sanctionata de UE. Nu avem nevoie de noi oficine rusesti in Romania. Ne ajunge mereata alianta psd/alde in frunte cu dragnea si tariceanu. Smintitii astia sint in stare sa vinda toata tara numai sa ajunga ei presedinte si prim-ministru.
 • +57 (75 voturi)    
  Vomitam pe mama rusia (Duminică, 19 februarie 2017, 14:14)

  dexpropriat [utilizator]

  Ne-au otravit sufletele decenii la rand.
  • -18 (30 voturi)    
   Ia cu lamaie (Duminică, 19 februarie 2017, 16:02)

   Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui dexpropriat

   Nu ajuta la nimic limbajul asta..din contra diplomatia poate da roade
   Sunt jocuri in sferele de influenta. Daca America si-a sacrificat 3000 de concetateni in 2001 , sosirea lui Putin a fost regizata cu dinamitarea a 2 blocuri de locuinte sacrificand 293 de concetateni..
   Inainte sa vomiti fa calcule
   • +7 (17 voturi)    
    sa ma bag in sfera ta de influenta (Duminică, 19 februarie 2017, 18:09)

    rov [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

    si sa-ti vorbesc din baie familiei tale...
   • +11 (11 voturi)    
    Cu cel mai mare grup infractional - Putinlandia... (Duminică, 19 februarie 2017, 21:50)

    dexpropriat [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

    ...nu poate fi vorba de diplomatie. Sa lasam sferele de influenta deoparte; rusia nu poate avea influenta decat prin santaj, atat! Cat despre idiotenia cu "America si-a sacrificat 3.000 de concetateni", nu pot intreba decat de unde le scoti - russia today - gulag tomorrow...
 • +72 (82 voturi)    
  Tariceanu vorbeste de iesirea din UE (Duminică, 19 februarie 2017, 14:17)

  RaulSorescu [anonim]

  Tariceanu vorbeste de iesirea din UE iar Melescanu vrea o apropiere de Rusia...mai clar de atat nu se poate !

  PSD Melescanu a fost membru PSD, senator PSD dar si ministru de externe in 2 guverne PSD.
  • +24 (34 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 februarie 2017, 14:43)

   [anonim] i-a raspuns lui RaulSorescu

  • +30 (38 voturi)    
   Doar atât? (Duminică, 19 februarie 2017, 15:22)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui RaulSorescu

   Dimplomat ceaușist, o relicvî cpomunistă care face România de râs. poate chiar KGB-ist cum a fost si CRIMINALUL Iliescu
 • +31 (37 voturi)    
  Se pregatesc viitoarele cadre (Duminică, 19 februarie 2017, 14:31)

  KostasP [utilizator]

  Printr-un schimb de "granturi" intre institutiile abilitate. Usor, usor ne duc inspre rusi. Psd-isti tradatori de tara si gloata de bolovani care i-au votat.
  • -17 (25 voturi)    
   excelenta intuitie! (Duminică, 19 februarie 2017, 17:36)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui KostasP

   cine stie cunoaste! brava!
   asa a inceput si soros,cu granturi,cu burse si uite unde a ajuns!
   chiar seful civil al sri este unul din benefiarii bursei sosrosiste!
   • +14 (18 voturi)    
    Inteleg ironia (Duminică, 19 februarie 2017, 18:26)

    KostasP [utilizator] i-a raspuns lui miculescu-rucar

    Si ai partial dreptate. Dar spune-mi te rog, cine a facut mai mult rau Ro, soros sau comunismul propovaduit si impus de grande rossia.
  • +12 (16 voturi)    
   Pentru ei orice este bun doar sa scape de parnaie (Duminică, 19 februarie 2017, 18:25)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui KostasP

   .
 • +32 (40 voturi)    
  ,,bine ca ne intelegem cu rusii,, (Duminică, 19 februarie 2017, 14:35)

  coloneze [utilizator]

  melescanu nu mai e primit in cancelariile occidentale si merge ăpe mana rusilor. o sa faca viyite si in turcia etc
  • +13 (17 voturi)    
   E nu e chiar asa.. (Duminică, 19 februarie 2017, 18:18)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui coloneze

   Orizontul lui e mai larg. Poate vizita si Coreea de Nord. Si poate incheia tratate cu singurul gras de acolo.
 • +33 (39 voturi)    
  Deci PSD nu sunt doar hoti, chiar ne vand rusilor (Duminică, 19 februarie 2017, 14:42)

  emil bobu [utilizator]

  Avand comunisti la putere, istoria se repeta.
  • -13 (25 voturi)    
   l-ati devoalat pe polichinelle o: (Duminică, 19 februarie 2017, 15:31)

   alex562 [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   ... la lupta corporatisti, iesiti din nou pe tranzit rapid!!

   ... de unde scoateti toate prostiile astea despre sales, poate o fi doar marketing sovietic/bolshevik?

   paroldoneor :))
   • +13 (17 voturi)    
    Tara pentru care lucrezi e o tiranie (Duminică, 19 februarie 2017, 17:02)

    emil bobu [utilizator] i-a raspuns lui alex562

    si va fi intotdeauna o tiranie.

    Daca viata e asa de buna la tine acolo, de ce lucrezi ca postac?
   • +14 (16 voturi)    
    Din istorie (Duminică, 19 februarie 2017, 17:31)

    Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui alex562

    Dar mai recent uita-te la ce-a facut doar Mehel in tara si mai nou Lukoil.
  • -13 (23 voturi)    
   no shit (Duminică, 19 februarie 2017, 16:06)

   Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   Sa luam exemplu de la nemti . Parca au un fost prim ministru care lucreaza pt rusi. Sa inteleg ca i-a vandut pe nemti la rusi?
  • +11 (15 voturi)    
   Ne vand oricui doar sa scape de parnaie (Duminică, 19 februarie 2017, 18:26)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui emil bobu

   .
 • +27 (33 voturi)    
  Puterea din spatele PSD (Duminică, 19 februarie 2017, 14:43)

  catalinmz [utilizator]

  De la rasarit vine ciuma rosie
 • -22 (44 voturi)    
  Era necesară o detensionare (Duminică, 19 februarie 2017, 14:47)

  Nyk1 [utilizator]

  Retorica belicoasă venită din așa-zișilor pro-occidentali ne-ar fi adus numai neplăceri pe termen lung. Ultimul lucru de care această țară are nevoie este un conflict cu Rusia, chiar și unul diplomatic.
  • +9 (15 voturi)    
   nu exista nici o inghetare (Duminică, 19 februarie 2017, 16:23)

   cladob [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   din partea Romaniei. Romania a fost tot timpul transparenta, aratand directia in care merge si valorile spre care tinde. Rusia si-a schimbat atitudinea in ultimii 15 ani, ea intorcand spatele in nici un caz Romania.
  • +21 (25 voturi)    
   Breee....! (Duminică, 19 februarie 2017, 16:32)

   Sani [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   Este OK sa te intelegi cu Rusia.

   Problema este ca nu stim ce a promis Melescanu in schimb.
   Vorba unui comentator hatru de mai sus:
   Vrem dezghezare dar fara inundatie!

   Ce dracq nu intelegi?

   Cand dusmanul tau de veacuri, care ti-a luat tot ce-ti putea lua te lauda, itipui cel putin cateva semne de intrebare.
   Ar trebui si noi sa stim ce a primit in schimb?
   Mai ia o carte e istorie daca nu-ntelegi ce spun.
   Cateva date:
   1. 1812 (invadarea tarilor romane)
   2. 1878 (furtul celor 3 judete)
   3. 1917 (furtul tezaurului)
   3. 1918 (atacurile bolsevicein Moldova)
   4. 1948 (instaurarea regimului comunist in Romania de catre sovietici)

   Eminescu se referea la rusi (muscali) intotdeuna cu retinere ca sa nu spun mai mult.

   Ma rog, interlopilor PSD nu le pasa de Romania, ci doar de unde pot primi bani & putere fara sa ofere nimic in schmb!

   TRADARE, numele tau este PSD!
   • +10 (12 voturi)    
    ciuma rosie se intoarce la origini (Duminică, 19 februarie 2017, 20:13)

    strelka [utilizator] i-a raspuns lui Sani

    in singurul loc in care se regaseste, in trecut, alaturi de dusmanii eterni ai Romaniei...
   • +11 (11 voturi)    
    Plus ocuparea Basarabiei (Duminică, 19 februarie 2017, 22:08)

    dexpropriat [utilizator] i-a raspuns lui Sani

    Si mai este si invazia Moldovei si a Tarii Romanesti din timpul razboiului Crimeii...
  • +9 (13 voturi)    
   ce v-as detensiona pe toti tradatorii (Duminică, 19 februarie 2017, 17:03)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui Nyk1

   cu mai PUTIN REGRET pe care il am cand folosesc ''pliciul'' de muste...
  • +6 (10 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 februarie 2017, 18:50)

   [anonim] i-a raspuns lui Nyk1

 • +24 (28 voturi)    
  CARPELE KGBISTE RIDICA CAPUL (Duminică, 19 februarie 2017, 14:49)

  GeoBaiat Bun [anonim]

  Hai sictir carpe kgbiste imputite nu va mai potoliti odata de jaful continuu pe care il faceti asupra omenirii. Limbricilor!
  • +3 (3 voturi)    
   Nariskin invitat de tov Motocicleanu (Luni, 20 februarie 2017, 12:05)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui GeoBaiat Bun

   in ciuda Interdictiei numitului komrad Nariskin de a intra in UE, asta cum se mai numeste ?
 • -19 (35 voturi)    
  e bine sa te ai bine cu un mare vecin (Duminică, 19 februarie 2017, 14:55)

  Belvedere [utilizator]

  Acum este momentul nostru ! D-le Ministru delegati , delegati sarcini si la alti diplomati si negociati in interesul tarii.
  • +13 (15 voturi)    
   Se invecineaza Rusia cu noi? (Duminică, 19 februarie 2017, 18:30)

   ty [utilizator] i-a raspuns lui Belvedere

   visatorule . . .
 • +22 (30 voturi)    
  Cine se aseamana se aduna (Duminică, 19 februarie 2017, 14:56)

  Leon_Magnificul [utilizator]

  Democratia originala marca psd seamana ca doua picaturi de apa cu democratia iliberala din maica Rusie, iar dragnea, hai sa nu zic ca si-ar rade mustata, dar si-ar taia fara indoiala o mina, ca sa fie Putin. Cu psd la putere, locul Romaniei e in CSI sau cum s-o mai numi acum, nu in UE.
 • +24 (32 voturi)    
  Miorita pe zapada (Duminică, 19 februarie 2017, 14:57)

  adrian88000 [utilizator]

  Mioriţa pe zăpadă

  Pe-un picior de plai,
  Pe-o gură de rai,
  Să ne-aşezăm
  Şi s-analizăm
  Ce păţirăm noi
  După 22,
  Când naivi credeam
  Că ne despărţeam
  De o dictatură
  Veche şi prea dură
  Ce ne tot minţea
  Şi ne promitea
  Că un El şi-o Ea
  Ne vor arăta
  Ca într-o poveste
  Luminoase creste.
  Poporul minţit
  Deodat' s-a trezit
  Strigând că se poate
  Să ceri libertate,
  Să doreşti dreptate.
  Am ieşit în stradă
  Lumea să ne vadă,
  Dar când am strigat
  Clar şi răspicat:
  "Fără comunişti,
  Fără securişti!"
  Ilici şi ai săi,
  Ca nişte călăi,
  Au pus să se tragă
  Noaptea-ntreagă,
  Ziua-ntreagă.
  N-am aflat
  Cum s-a-ntâmplat
  "Teroriştii" au împuşcat
  Ca la competiţie
  Din orice poziţie.
  Ardea Biblioteca
  Ardea şi Palatul
  Numai spre balcon
  Unde fu Ion
  Niciun glonţ pripit
  Nu s-a rătăcit.
  Ce-a urmat se ştie,
  Tomuri se vor scrie
  Despre FSN
  Şi CPUN.
  Pe Rege l-au alungat
  Iar pe Raţiu l-au blamat
  "Jos papionu'"
  S-a strigat
  O manipulare:
  "Iliescu apare
  Soarele răsare!"
  Anii au trecut
  Ce-a fost am văzut
  Hoţie, trădare
  Şi o vrajbă mare
  Dar pe-un ger cumplit
  Turma s-a trezit
  Şi strigă în stradă,
  Nu vrea să-i mai vadă
  Pe vechii ciobani
  Prea lacomi de bani
  Tot români şi ei
  Dar mai mititei
  Că vor consultare
  De la tata-mare
  Un ins "cu onoare"
  Tricolorul cere
  Jos de la putere
  Cei ce ne-au minţit
  Şi ne-au umilit.
  Acum vrem schimbare
  Lumină-n dosare.
  Întrebarea grea
  Răspuns va afla:
  Cine-a tras în noi
  După 22.
  Pe-un picior de plai
  Aproape de Splai
  Să ne aşezăm
  Şi să cugetăm:
  REVOLUŢIA FURATĂ
  POATE FI RECÂŞTIGATĂ!
  • +5 (5 voturi)    
   superb! (Luni, 20 februarie 2017, 4:06)

   RodiIna [anonim] i-a raspuns lui adrian88000

   Mulţumesc pentru postarea asta. Să dea Domnul să se realizeze, deşi mi-a răspuns cineva la un comentariu mai demult că iliescu nu va plăti niciodată.
 • +41 (49 voturi)    
  Melescanu este un tradator. (Duminică, 19 februarie 2017, 15:04)

  ouyang [utilizator]

  PCR-ul se intoarce.
 • +28 (34 voturi)    
  protocol nou in ... (Duminică, 19 februarie 2017, 15:16)

  astronaut [utilizator]

  domeniul educatiei, culturii...Dle Melescanu dar ''in domeniul''returnarii tezaurului , na-ti suflat nici o vorba sau ca si domeniile GOJDU , astea-s daruri din partea ''alde'', sau moliceanu si melescanu ! Presedintele tarii stie de acele ''protocoale'', sau ii rezervati vreo surpriza ! auziti puteti sa aveti si 100 ...increderea n-aveti cum sa mi-o castigati !!
 • +24 (30 voturi)    
  in mod normal.... (Duminică, 19 februarie 2017, 15:18)

  liviu_ [utilizator]

  o relatie buna... chiar si cu un stat cu intentii dubioase... nu e rau...
  dar, vorbim de psd... si pe minte declaratiile ambasadei ma cam sperie...
 • +25 (31 voturi)    
  Comment sters de user (Duminică, 19 februarie 2017, 15:19)

  polonyca [anonim]

  • +9 (11 voturi)    
   doar (Duminică, 19 februarie 2017, 17:17)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

   nu crezi ca a fost de capul lui la intalnirea tovaraseasca?
   • -1 (3 voturi)    
    ciiiiiine (Duminică, 19 februarie 2017, 21:22)

    miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui nahir

    raspunde de politica externa a Romaniei?
    ciiiiiine a fost la malta?
    ciiine importa cel mai mult gaz rusesc ?
    ciiiine mai pe fata,mai pe dos incearca sa ridice sanctiunile impotriva rusiei?
    ciiiine este rebeca dorothea kasner?
    ciiiiine este reprezentantul ei in Romania?
  • -2 (8 voturi)    
   politician?- raspundere?... ba cred ca da... (Duminică, 19 februarie 2017, 17:55)

   un_anarhist_moderat [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

   dar la 4 ani... asa e treaba cu sistemul asta "democratic" reprezentativ...
   poate daca in loc de tot felul de sofisme trendy purtatoare de # si aducatoare de "like" ne-am preocupa de lucruri esentiale (precum art 76 din constitutie) alta ar fi situatia...
   da' ce sa ne muncim noi saracul creier cu d'astea? nu mai bine le luam p'alea "de'a gata" care vin la plic? ca doar stiu ei, luminatii, mai bine cum e treaba: daca schimbam regulile sistemului oligarhic de administrare atunci cum vor mai putea "ai nostrii" sa fure cand "alterneaza" si ei la putere... bahhh... decat deloc, mai bine asa cum a cazut... ca poate, cine stie...?

   in rest, ramane cum am vorbit:
   1. - cainele moare de drum lung...
   si
   2. - aceeasi mizerie...
 • +15 (25 voturi)    
  ??? (Duminică, 19 februarie 2017, 15:20)

  Gigi Kent [utilizator]

  Bai, unde naiba e "un domn"? Avem aici un articol despre Rusia la care pe buna dreptate se poate si el referi la pufoaika, cracanel - Putin si toate celelalte si ...? El lipseste?
  • -6 (18 voturi)    
   acum (Duminică, 19 februarie 2017, 16:08)

   Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Face matanii..la zidul plangerii
  • +4 (6 voturi)    
   Dar tu (Duminică, 19 februarie 2017, 16:31)

   KostasP [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Sigur nu lipsesti...
  • +12 (14 voturi)    
   Bai ratat PSD-ist (Duminică, 19 februarie 2017, 16:35)

   Sani [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Vezi te rog mai sus comentariul meu.

   Matale nu stii nimic despre istoria Romaniei, esti un amarat de tradator PSD-ist.

   Daca PSD-ul iti spune sa-ti injuri mama, zici multumesc de sfat!
 • +17 (19 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 19 februarie 2017, 16:38)

  [anonim]

 • +9 (13 voturi)    
  nemernicii astia au distrus (Duminică, 19 februarie 2017, 16:53)

  rov [utilizator]

  alaturi de poporul lor si restul popoarelor ce au fost scalcvii utopiei lor comuniste...
  Inca nu s-au potolit jogodiile lumii ???!??>>
  Arde-i-ar Cuba sa-i arda!!!
 • +12 (14 voturi)    
  proasta inspiratie (Duminică, 19 februarie 2017, 17:13)

  Dedalus [utilizator]

  In principiu, relatiile bune cu Rusia nu sunt decat de dorit.

  Dar persoana lui Melescanu, impreuna cu momentul si modul in care s-a facut acest lucru sunt de natura sa ridice semne de intrebare in cadrul NATO.

  Nu spun ca semnele de intrebare ar fi indreptatite. Sau ca nu ar fi.

  Spun insa ca asemenea miscari diplomatice necugetate nu sunt de asteptat si nici binevenite.

  Nici chiar Rusiei nu ii fac bine as indrazni sa spun.

  Aceasta bazdaganie diplomatica ma face sa ma intreb daca nu cumva o supraveghere mai stricta a domnului Melescanu din partea guvernului si a partidului nu ar fi necesara. Dincolo de toate zbaterile noastre interne, e nevoie de mult mai multa prudenta in relatiile externe, indifferent de partidul aflat la putere.
 • +13 (15 voturi)    
  Interesant (Duminică, 19 februarie 2017, 17:18)

  imi_pasa_de_romania [utilizator]

  Doar mie mi se pare fascinant cum Melescanu are o relatie mai buna cu Rusia decat cu EU sau NATO?

  Apropo... de ce discuta cu rusii "angajamentele si pozitiile Romaniei in plan extern, in special cele legate de apartenenta tarii noastre la comunitatea de valori europene si euro-atlantice, sunt elemente profund consensuale la nivelul societatii romanesti." ?

  Le cerea persmisiunea sau ce?

  Si apropo, la ce se refera un "concurs comun de proiecte de cercetare stiintifica"? Lasati-ma sa ghicesc: "Melescanule, nu vreti sa renuntati voi la anti-aerul ala American? Nu vreti voi un anti-aer mai solid, mai bun, mai smecher, mai rusesc, dar care sa fie rusesc, da' bun, nu d-ala care se dezmembreaza, pare la mana a doua da' nu e, promit".
 • +12 (16 voturi)    
  romania ti se pregateste ceva...trist (Duminică, 19 februarie 2017, 17:42)

  Coco Whistle [utilizator]

  acesti bolsevici stimulati de o parte a tarii care nu numai ca sint inculti dar au avut un 'statut' privilegiat in comunism vor reduce romania la statut de tara bananiera. rautatea crescuta din oameni, indiferenta, faptul ca 50 lei reprezita totul ptr o categorie a populatiei ne arata cit de jos am ajuns. raul a ajuns sa fie dominant si se incearca sa-l acceptam ca si cum de fapt un lucru bun. trebuie sa ne gindim serios ce facem ori o sa fim sufocati, deja sintem....la indemina unui melescanu care nu ai moare...ca altfel nu scapam de ei....
 • +12 (16 voturi)    
  Dezghețarea ... (Duminică, 19 februarie 2017, 17:43)

  AEV [utilizator]

  Dezghețarea relațiilor cu Rusia este tot ce ne mai lipsea!!
 • +12 (16 voturi)    
  Mi-e frica cu batranu' senil ! (Duminică, 19 februarie 2017, 17:50)

  Susufler0 [utilizator]

  Nu de alta dar prea s-a apucat sa anunte relaxat Kuzmin ca in primavara vor fi semnate trei acte importante si a enumerat trei protocoale suficient de banale pt a putea fi numite "importante", incat mi-e ca o sa-i bage mosului sub nas cine stie ce alte documente capitale pe care Mele o sa-si scrijeleze semnatura si o sa ramanem cu buza umflata.

  PS. Ceva gen Radio Erevan : Da, e vorba de un tezaur, dar nu vi l-am luat, ci ni l-ati dat ! ;)
 • +9 (9 voturi)    
  Jos cu Melescanu (Duminică, 19 februarie 2017, 21:37)

  Radu3945 [utilizator]

  Băbăciunea de Melescanu nu e bun de nimic...diplomatia de astazi se face cu mult curaj si determinare....
 • +7 (7 voturi)    
  Bravo, natiune! Halal sa-ti fie! (Duminică, 19 februarie 2017, 22:30)

  revo [utilizator]

  Suntem cei mai tari! Dupa ce am exportat protestele impotriva coruptiei, vom trece masiv la exportul catre rusi a inatlei stiinte a plagiatului! Ca banuiesc ca in asta va consta colaborarea in domeniul culturii si educatiei.
 • +8 (8 voturi)    
  Numai afaceri bune cu rușii (Duminică, 19 februarie 2017, 23:11)

  24alex24 [utilizator]

  România a avut cu Rusia afaceri foarte consistente dup 1990. Au cumpărat industria de prelucrare a petrolului românească (partea nepreluată de OMV) și ne-au închis-o.

  S-au aliat cu noi împotriva otomanilor de la 1711, iar după ce i-au învins am primit drept premiu al frăției întru otodoxie amputarea Principatului românesc al Moldovei în două la 1812. La războiul pentru independență din 1878 a trebuit să cedăm sudul Basarabiei ca să putem lua Dobrogea. de fapt nu voiau să ne-o dea nici pe aceasta, dar la insistențele Franței și Angliei au cedat: oricum nu au dat Dobrogea de la ei. La 1916-1918 trupele țariste au fost foarte pasive pe linia frontului comun cu Puterile Centrale, tezaurul rpomânesc s-a evaporat o dată cu revoluția bolșevică, iar la 1940 și 1944 s-au dedat din nou la raptul teritorial al Basarabiei rupte contrar normelor internaționale din principatul Moldovei.
  În anii 1950 au creat societățile economice româno-ruse, așa numitele sovromuri - companii cu conducere rusească și capital românesc prin care au prădat economia națională timp de 20 de ani în numele daunelor de război, deși eram tovarăși comuniști...

  După 2000 au pus umărul la falimentarea sectorului petrochimic, probabil ca pedeapsă pentru intrarea în UE și NATO și pentru interesul arătat pentru drepturile românilor de peste Prut și pentru susținerea independenței Republicii Moldova față de imperiul rusesc.

  Iar acum ar trebui reluate afacerile cu mafia rusească care prădează resursele Rusiei însăși? Vrem să devenim iar vulnerabili economic față de șantajul marelui urs?
 • +1 (3 voturi)    
  Melescanule nu vinde tara la rusi! (Luni, 20 februarie 2017, 7:47)

  MirceaIo [utilizator]

  Cred ca din totdeauna: Melescanu, Iliescu, Voiculescu, Tariceanu, au fost agenti infiltrate KGB. Ar trebui pedepsiti exemplar pentru inalta tradare!
  • -1 (1 vot)    
   serios? (Luni, 20 februarie 2017, 12:19)

   Toni_Romania [utilizator] i-a raspuns lui MirceaIo

   E deja vanduta (data) la multinationale vest. Cam 80%.
   • 0 (0 voturi)    
    Let me guess (Luni, 20 februarie 2017, 23:13)

    Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui Toni_Romania

    Tu esti un patriot care lucreaza la taraba in Alexandru, Iasi?
 • +1 (3 voturi)    
  Am asa o senzatie (Luni, 20 februarie 2017, 9:22)

  JustinCase [utilizator]

  Am asa o senzatie cum ca foarte curand pe la Latrina 3 si Guitza TV vor apare idei cum ca scutul de la Deveselu este scump, periculos, iar noi avem nevoie de sanatate, educatie si ne e foame...
 • 0 (2 voturi)    
  Doua chestiuni, atat ma intereseaza (Luni, 20 februarie 2017, 10:05)

  benicio [utilizator]

  Pe mine, ca cetatean roman, ma interesa ca doua lucruri sa fie atinse in intalnirea asta:
  1. Dezvoltarea relatiilor economice pe criterii corporatiste si transparente (scop: exporturi catre Rusia, investitii straine rusesti); nu pierde nimic Romania daca isi intensifica relatiile economice cu Rusia, pe baze transparente.
  2. Tezaurul. Anul trecut in martie (deci guvernul Ciolos, atentie!) sa reunit comisia romano-rusa privind tezaurul Romaniei, dupa o pauza de 10 ani. MAE actual nu trebuie decat sa continue incurajeze partea rusa sa sustina in continuare aceasta comisie.

  Restul... gargara.
 • +3 (3 voturi)    
  Rusul (Luni, 20 februarie 2017, 10:15)

  CipCC [utilizator]

  Rusia sa ne lase.
  Noua nu ne-a fost bine niciodata alaturi de rusi.
  Rusul stie doar sa ia si sa-i fie lui bine.
  Americanii si europenii macar mai scapa cate ceva si pe la noi, mai fac o investitie , una alta.

  Iar relatiile bune cu rusii nu duc nicaieri, eventual se pot infiltra mai bine pe aici.

  Astia au ramas tot cu mentalitatea din anii 1800
 • +2 (2 voturi)    
  Rasputin, (Luni, 20 februarie 2017, 11:10)

  andreeaandreea [utilizator]

  Jos labele de pe Romania.
  Afara din tara cu slugoii cccp-isti.
  Vrem restituirea integrala a tezaurului nostru.
 • -3 (3 voturi)    
  Aoleu, cataclisma!!!! (Luni, 20 februarie 2017, 11:18)

  Toni_Romania [utilizator]

  Fugiti in munti!
 • +1 (1 vot)    
  Aloo, to'ar'shu' melescanu'! (Luni, 20 februarie 2017, 15:26)

  Lespezi [utilizator]

  Vezi ca rublele nu sunt liber convertibilie si isi mai si pierd foarte repede din valoare.
  Asta ca sa stii de ce ne pare bine ca o sa iei tzeapa!
 • +1 (1 vot)    
  o conversatie foarte pozitiva, foarte consistent (Luni, 20 februarie 2017, 19:10)

  krampus [utilizator]

  Sa nu uitam ca rusii mint la un nivel de performanta necunoscut celorlalti oameni. Pe de alta parte nea Meleasca este o molusca de patid si de stat, s-a lipit la Externe si va continua stea agatat acolo cit poate secretandu-si perla, pensia de 20 000 euroi. Nu cred ca a fost nici o conversatie, mai degraba doua monologuri - fiecare a inteles ce a vrut.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by