Protestele antiguvernamentale desfasurate in Piata Victoriei din Capitala au continuat si vineri seara, pentru a 18-a zi consecutiv, cei peste 700 de manifestanti adunati in fata Guvernului scansand mesaje precum "Rezistam, nu cedam", "Zi de zi aici vom fi", dar si "Abrogarea nu sterge tradarea". La fel ca in ultimele seri, la ora 21.00, manifestantii au aprins lanternele telefoanelor si au cantat imnul, iar apoi au scandat necontenit, minute in sir, "Demisia, demisia!".

Protest Piata Victoriei 17 februarieFoto: Victor Cozmei / HotNews.ro

_____________

Principalele momente ale protestului de vineri seara:

21.17 Numarul manifestantilor incepe sa scada. Cei ramasi inca in Piata insista sa scandeze necontenit "Demisia, demisia"

21.02 Dupa intonarea imnului, manifestantii au reluat scandarea la unison "Demisia, demisia"

21.00 Cele peste 700 de persoane aflate la aceasta ora in Piata Victoriei au aprins lanternele telefoanelor si canta imnul

20.57 Manifestantii striga "Demisia" deja de 10 minute incontinuu

20.40 Peste 600 de persoane manifesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei

20.20 Circa 500 de oameni striga "Rezistam, nu cedam"

20.00 In Piata la aceasta ora s-au strans circa 400 de oameni, care striga "Rezistam!" si "Abrogarea nu sterge tradarea!"

19.45 Circa 300 manifestanti s-au adunat pana acum. Se scandeaza "PSD ciuma rosie", "DNA sa vina sa va ia" si "Zi de zi aici vom fi".

Pana la aceasta ora, jandarmii nu au incercuit perimetrul cu garduri de protectie.

La ora 19.20, aproximativ 200 de persoane s-au strans in Piata Victoriei. Oamenii sufla in goarne si fluiere, iar grupuri restranse in fata scandeaza "Demisia!" si "Hotii!".

Ca si in alte seri, unele dintre masinile care trec prin Piata Victoriei claxoneaza in semn de sustinere.

Joi seara, in a 17-a zi consecutiva de proteste antiguvernamentale, in Piata Victoriei au manifestat circa 600 de persoane.