Autoritatile franceze au lansat o operatiune pentru capturarea unui suspect inarmat, care a atacat cu un cutit mai multi pasageri in trei statii de metrou care fac legatura dintre arondismentele pariziene 10 Enclos-St-Laurent si 19 Buttes-Chaumont.

Nu exista mai multe detalii despre starea pasagerilor care au fost raniti de agresor, transmite Le Parisien, citat de News.ro.

Se pare ca acest incident a inceput joi noaptea, atunci cand agresorul necunoscut a injunghiat trei barbati in jurul orei locale 21.15 (22.15 ora Romaniei), insa a reusit sa fuga la statia Riquet.

Cele trei victime au primit primul ajutor de la ceilalti pasageri si au fost ulterior transportate la spitalul Lariboisiere.

Ulterior, un pasager a contactat autoritatile in jurul orei locale 22.15 (23.15 ora Romaniei), sustinand ca o persoana necunoscuta incearca sa-l injunghie la statia Jacques Bonsergent.

Descrierea celui de-al doilea agresor se aseamana cu cea prezentata de primele trei victime de la Riquet.

Ultimul atac a avut loc in jurul orei locale 0.50 (1.50 ora Romaniei), atunci cand doi pasageri i-au informat pe agentii de securitate ca au fost agresati de un barbat inarmat cu un cutit la statia Gare de l'Est.