Un incendiu a izbucnit miercuri dimineata la mansarda unei case din str. Beldiceanu Nicolae, nr. 4, a declarat Adrian Marin, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, citat de Agerpres.

UPDATEIncendiul a fost stins, a anuntat Adrian Marin. Potrivit acestuia, la fata locului mai este inca mobilizata o autospeciala de stingere pentru supraveghere. Pentru lichidarea incendiului au actionat opt autospeciale de stingere, trei autoscari, o masina de descarcerare si patru ambulante SMURD. Doua persoane au avut nevoie de ingrijire, fiind transportate la Spitalul Floreasca.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifesta cu flacara deschisa la nivelul mansardei pe o suprafata de aproximativ 800 mp.

Pana la sosirea pompierilor, trei persoane reusisera sa paraseasca imobilul afectat de flacari, a precizat reprezentantul ISU Bucuresti.

La fata locului intervin sase autospeciale de stingere, doua autoscari, o masina de descarcerare si trei ambulante SMURD. Adrian Marin a aratat ca se vor mai trimite inca trei autospeciale.

Pompierii actioneaza pentru stingerea incendiului, dar si pentru protejarea vecinatatilor.

Potrivit sursei citate, accesul in zona se face ingreunat din cauza strazii inguste si a masinilor parcate. Imobilul afectat are parter, etaj si mansarda.

Doua persoane se afla in ingrijirea echipajelor SMURD. Un barbat are arsuri minore la nivelul fetei, iar o femeie a suferit un atac de panica.