Angajatul SC Teleferic SA care lucra pe un stalp de telescaun la Cota 2000 din Sinaia si a cazut de la inaltime, vineri dimineata, a murit inainte de a fi preluat de un elicopter SMURD, dupa ce medicii au incercat timp de cateva zeci de minute sa il resusciteze, a declarat Raluca Vasiloae, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, citata de News.ro. Barbatul avea 56 de ani. El intrase in stop cardio-respirator imediat dupa ce a cazut de pe stalp.

UPDATE Ora 12:20: Victima nu este un turist, asa cum s-a spus initial, ci un barbat angajat al SC Teleferic SA din Sinaia (societate detinuta de Adrian Sarbu) care lucra pe un stalp, la Cota 2000, si a cazut, a declarat pentru Hotnews.ro Marian Panait, city-managerul orasului Sinaia. Victimei i s-au facut manevre de resuscitare si este asteptat de aproximativ 50 de minute un elicopter SMURD care sa il transporte la spital.

Ora 12:35: Victima va fi preluata de un elicopter SMURD, care a ajuns la locul accidentului.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Prahova, barbatul a cazut de la o inaltime de doi metri in zona Cabanei Valea Dorului situata la cota 2000 din Sinaia. Victima este in stop cardiorespirator, doi salvamontisti aflandu-se la fata locului efectuand manevre de resuscitare.

Politia si Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova fac verificari privind modul in care s-a produs accidentul in urma caruia barbatul si-a pierdut viata.