Un cetatean turc a fost intors din drum la vama Bechet, dupa ce politistii de frontiera i-au gasit copilul ascuns in cabina autocamionului, soferul sustinand ca nu stia de existenta lui, transmite Mediafax.

Cetateanul turc plecase din tara de origine cu un TIR incarcat cu alune ce urmau a fi livrate unei societati comerciale din Germania.

Ajuns la vama Bechet, din judetul Dolj, pentru a trece granita in Romania, politistii l-au gasit ascuns in cabina TIR-ului pe fiul soferului, in varsta de 13 ani.

"In urma analizei de risc, politistii de frontiera au procedat la efectuarea unui control amanuntit al camionului si cabinei soferului, in varsta de 43 de ani, ocazie cu care au descoperit, ascunsa pe patul soferului, o persoana de sex masculin. In cadrul cercetarilor preliminare, s-a stabilit ca persoana in cauza este un minor cu varsta de 13 ani, care nu detinea documente legale de calatorie, despre care conducatorul automarfarului a declarat ca este fiul sau, dar nu stia ca se afla in masina", potrivit Politiei de Frontiera Dolj.¬