Fiul fostului ministru al Culturii, Razvan Theodorescu, a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului, informeaza Mediafax.

Razvan TeodorescuFoto: Agerpres

Ion Vladimir Theodorescu, in varsta de 43 de ani, originar din Bucuresti, a fost gasit luni mort in locuinta de vacanta pe care o detinea in Arges.

Potrivit reprezentantilor IPJ Arges, cei care l-au gasit pe barbat au fost oamenii care se ocupau de ingrijirea locuintei.

Acestia le-au declarat oamenilor legii ca Ion Vladimir nu iesise din casa toata ziua, asa ca au intrat cu forta in locuinta, unde l-au gasit fara suflare si au alertat politia.

Barbatul ar fi vorbit duminica la telefon cu un prieten caruia i-a spus ca are febra, dar ca nu are intentia sa se duca la spital.

Mai mult, acesta povestise apropiatilor ca a fost in Muntii Buzaului, unde l-ar fi muscat un sarpe.

"Colegii mei se afla la fata locului si fac cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care a survenit decesul", a declarat corespondentului Mediafax Andreea Insuratelu, purtator de cuvant IPJ Arges.

UPDATE: Ion Vladimir Theodorescu a fost gasit mort de catre menajera. Echipajul medical a stabilit ca barbatul murise de cateva ore

Fiul fostului ministru al Culturii Razvan Theodorescu, Ion Vladimir Theodorescu, a fost gasit mort in casa de la Corbeni de catre menajera, care a sunat la 112, relateaza News.ro. Echipajul medical ajuns la fata locului nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul, medicii presupunand ca barbatul murise cu cateva ore inainte. Duminica, el si-ar fi sunat un prieten si i-ar fi spus ca crede ca l-a muscat un sarpe.

Menajera care avea grija de casa de vacanta de la Corbeni, judetul Arges, este cea care l-a gasit mort pe Vladimir Theodorescu.

Potrivit unor surse din Serviciul de Ambulanta Arges, care a intervenit la acest caz, apelul la 112 a fost dat luni dupa-amiaza, in jurul orei 17.20, iar in momentul in care medicul a ajuns la Corbeni nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul si sa anunte Serviciul de Medicina Legala.

Cadrele medicale presupun ca Vladimir Theodorescu murise cu cateva ore inainte sau chiar in timpul noptii, avand in vedere semnele de moarte avansata, respectiv rigiditatea si paloarea.

Aceleasi surse sustin ca, in cursul zilei de duminica, Vladimir Theodorescu, in varsta de 43 de ani, ar fi sunat un prieten spunandu-i ca a fost pe munte si ca crede ca l-a muscat un sarpe.

Nici in cursul zilei de duminica, si nici in noaptea de duminica spre luni barbatul nu a sunat la 112 pentru a cere ajutor medical. In urma necropsiei, urmeaza sa fie stabilita cu certitudine cauza decesului.