Comunitatea de pe Facebook "Coruptia Ucide" anunta un miting sambata, de la ora 15.00, in Piata Universitatii, pentru a cere renumararea voturilor in Sectorul 1, unde Clotilde Armand era data castigatoare duminica seara, pentru a pierde in cele din urma alegerile in fata PSD-istului Dan Tudorache.

La protest si-au anuntat participarea, pana la ora publicarii acestei stiri, peste 4.000 de persoane.

Iata mai jos invitatia la protest:

"Ne vedem sambata de la ora 15:00, pentru a apara statul de drept.

Procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata. Solicitam de urgenta renumararea voturilor pentru a pastra integritatea procesului democratic, atat in Romania, precum si in relatia Romaniei cu statele membre din UE si in afara granitelor statelor UE.

Exista suspiciuni ca in sectorul 1 din Bucuresti s-au comis fraude electorale. Solicitam Biroului Electoral Central si unitatilor din teritoriu sa solicite renumararea voturilor pentru a clarifica aceste suspiciuni. Cerem sa avem certitudinea unui vot corect, intr-un stat de drept care functioneaza si in care institutiile aflate in serviciul cetatenilor respecta legile in vigoare. Pana cand aceste lucruri se vor intampla, ne intalnim pentru a comemora democratia in Romania.

Statul de drept este definit ca fiind 'tipul de regim politic in care puterea statului se afla incadrata si limitata de catre drept'

Iar acesta necertitudine in legatura cu insusi procesul democratic de alegere a reprezentatiilor este un atac la statul de drept

Tag prietenilor cu care mergi la protest. Share celor care stii ca ar fi interesati sa vina cu tine sambata la protest.

Cineva trebuie sa apere si democratia. Cineva suntem noi".