EXCLUSIV DNA sustine ca ancheteaza cazul "finii lui Busoi"/ Traseul banilor

de Marian Buhociu     HotNews.ro
Marţi, 12 ianuarie 2016, 19:38 Actualitate | Esenţial


Reteua lui Busoi
Foto: Hotnews
HotNews.ro publica azi, in continuarea articolului "De unde are Cristian Busoi milioane de actiuni la Fondul Proprietata", povestea detaliata a despagubirilor acordate de ANRP finilor europarlamentarului PNL, candidat la primaria Capitalei. De la cine au cumparat acestia drepturile litigioase, cat au platit pentru ele, cat au castigat si cum se face ca la putin timp dupa ce primesc actiuni la Fondul Proprietatea ele apar si in declaratia de avere a lui Cristian Busoi. De notat ca toti trei evita sa spuna daca au vandut sau cumparat unii de la ceilalti actiuni la Fondul Proprietatea. DNA sustine intr-un raspuns oficial ca ancheteaza acest caz, desi primele acte au fost solicitate inca din februarie 2015, insa de peste un an nu s-a intamplat nimic dosar.
 • Intrebarea transmisa DNA: Decizia nr. 3659/04.12.2008 a Comsiei Centrale de Stabilire a Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), prin care s-a solutionat Dosarul nr. 41988/CC al ANRP, face obiectul unui dosar de cercetare al DNA?
 • Raspunsul procurorilor: Pe rolul DNA - Structura Centrala exista in lucru o cauza cu privire la aspectele mentionate de dvs., in acest moment alte informatii nu pot fi oferite in conformitate cu prevederile art. 12, alin. 1, lit. e, din Legea 544/2001.
Reamintim ca, potrivit unor documente consultate de Hotnews.ro, procurorul sef sectie, Gheorghe Popovici a cerut in cadrul anchetei mari de la ANRP (in care sunt vizati mai multi oficiali si oameni de afaceri) o serie de alte dosare de retrocedare, suspecte ca fiind supraevaluate. In februarie 2013, procurorul Popovici a primit raspunsurile solicitate, intre care si o serie de documente si contracte vizand dosarul finilor lui Busoi ( 41988/CC), insa nu e clar in ce stadiu a ajuns ancheta inceputa in urma cu un an.
 • De la cine au cumparat finii drepturile litigioase
La sfarsitul anului 2008,  doi cetateni cunoscuti drept finii liberalului Cristian Busoi (Marius Bogdan Militaru si Daniel Groza) incasau 77,5 de milioane de lei de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatii (ANRP).

Cei doi au preluat in august 2008 drepturile litigioase ale unei batrane din municipiul de pe Bega, Valeria Hilda Preda, care se chinuia din 2007 sa intre in posesia despagubirii pentru un teren de 2,5 hectare, situate pe Calea Aradului nr.34 din Timisoara.

in decembrie 2008, cei doi apropiati ai lui Busoi au obtinut cea de-a 18-a mare despagubire de la ANRP, cele 77,5 de milioane de lei find acordate: 500.000 de euro in bani, restul in actiuni Proprietatea. Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a precizat ca aceasta despagubire face obiectul unui dosar penal.

In declaratia de avere din 2010, care se completeaza pentru anul precedent, pentru 2009, Cristian Busoi declara un drept de creanta asupra a 15.765.634 (cincsprezece milioane) actiuni la Fondul Proprietatea. Acest drept de creanta inseamna ca Busoi avea promisiunea vanzarii acestor actiuni de la cineva.

Intr-o declaratie de avere ulterioara, din 2012, Cristian Busoi raporteaza "dividente" incasate din actiuni la fondul proprietatea aferente anilor 2008-2009, respectiv 2010 si declara de aceasta data vanzarea a 16.000.000 actiuni la Fondul Proprietatea.


 • Valeria Hilda Preda:  Am primit 500.000 de lei
Bogdan Militaru
Foto: Facebook
Calaraseanul Bogdan Militaru, finul lui Cristian Busoi, europarlamentarul i-a botezat unul dintre copii, s-a prezentat in august 2008 la usa Valeriei Hilda Preda si s-a oferit sa-i cumpere drepturile litigioase pentru un teren de pe strada Calea Aradului nr.34.

"Ma chinuiam din 2000-2001 sa-mi recapat proprietatea, dar nu reuseam. Ce era sa fac, eram disperata. A venit dintr-o data, in 2008, domnul Militaru la mine. Nu-l cunoasteam, si mi-a spus sa-i vand actele. Am primit 500.000 de lei. Am facut actele la un avocat", ne-a declarat batrana.

Initial aceasta a fost de acord sa ne ofere copii ale actelor, insa dupa o zi ne-a transmis ca ii este frica de posibile repercusiuni din partea lui Cristian Busoi. "Eu sunt batrana, nu vreau sa-mi mai fac dusmani. Nu are cine sa ma apere. Dumneavoastra sunteti la Bucuresti, eu aici. Va rog sa ma intelegeti", ne-a transmis a doua zi aceasta.

Militaru nu a putut fi contactat in momentul in care am incerat sa-l intrebam cum a ajuns din Calarasi la usa Valeriei Preda Hilda. Sora sa ne-a transmis ca acesta e plecat din tara si nu vrea sa vorbeasca despre acest subiect. De la biserica unde Militaru si-a botezat al doilea copil, ni s-a confirmat ca Busoi a nasit un copil al familiei Militaru.

Potrivit publicatiei debanat.ro, Bogdan Militaru este patronul firmei bucurestene Tradecomia, cu obiect de activitate deratizarea si dezinsectia. In 2013, aceasta a castigat un contract in valoare de 3,8 milioane de lei cu Primaria Timisoara, pentru ingrijirea parcurilor din oras. Militaru locuieste acum in Fudulea (Calarasi) si doreste, potrivit publicatiei citate, sa candideze la Primarie.

In ce-l priveste pe Daniel Groza, presa locala il indica drept al doilea fin. Publicatia locala "debanat" scrie ca "al doilea fin al lui Busoi din aceasta afcaere, Daniel Groza, este originar din Jebel, dar s-a mutat la Timisoara. A avut un atelier de tamplarie la Ciacova, insa lovitura a dat-o dupa ce-a ajuns finul cui trebuie si a achizitionat drepturile litigioase de la Valeria Preda. Pana atunci, nici macar la Jebel nu era foarte cunoscut. Lumea a inceput sa auda de el abia dupa afacerea cu drepturile litigioase."
 • 77 de milioane de lei pentru un teren de 2,5 hectare
Reprezentantii si juristii ANRP ne-au precizat in legatura cu dosarul de despagubire de 77,5 de milioane de lei pentru un teren de 2,5 hectare ca acesta are date suspecte. Valeria Hilda Preda putea intra in posesi pamantului in baza Legii fondului funciar si nu erau necesare despagubiri, doar ca Primaria Timisoara a decis altceva in 2007.

Notificarea prin care Preda Valeria Hilda solicita restituirea in natura ori despagubiri a fost depusa in urma cu 15 ani, moment cand a primit o prima transa de bani si restituiri in natura. "In 22 ianuarie 2001 este inregistrata declaratia notariala care atesta ca a primit o despagubire de 97.288 de lei pentru terenul in suprafata de 28.327 mp si cel de 297,43 mp cu constructii. Prin dispozitia primarului din 2007 i s-au restituit in natura 2184 mp, iar pentru 26.143 mp - teren ce nu poate fi restituit in natura si constructiile demolate- s-a transmis la ANRP dosarul pentru stabilirea despagubirilor", ni s-a transmis de la Biroul de Presa al Primariei Timisoara.

"Terenul pentru ca s-a dispus dreptul de proprietate era in proprietate publica", ni s-a mai transmis de la municipalitatea de pe Bega. Altfel spus, putea fi restituit, nefiind necesare alte plati.

Dreptul la despagubiri ANRP a fost practic statuat printr-o decizie primarului Gheorghe Ciuhandru din 2007, si el un cunoscut al lui Cristian Busoi, cel care si-a construit cariera politica in orasul de pe Bega.

Este vorba de Dispozitia nr.2553 din 12.09.2007 privind notificarea referitoare la imobilul(terenuri) din Calea Aradului nr.34 (fost 18). "Eu il cunosc pe domnul Busoi, pentru ca in urma cu noua ani facea politica aici. Este adevarat ca il cunosc ca si politician, dar nu suntem prieteni sau apropiati", ne-a precizat fostul primar al Timisoarei in perioada 1996-2008.
 • Preia Militaru, se acorda si despagubirile
Din 2007 si pana in august 2008, solicitarea Valeriei Hilda Preda nu a fost bagata in seama de secretariatul ANRP. De-abia dupa ce au cumparat drepturile litigioase Militaru si Groza, solictarea sa a trecut pasii intermediari pana sa ajunga in Comisia Centrala pentru Stabilirea Despagubirilor (CCSD) a ANRP, asa cum ne-au precizat reprezentantii institutiei. Catalin Teodorescu, prietenul si colegul de partid al lui Busoi, era vicepresedinte al ANRP.

Prin Decizia nr. 3659/ din 4 decembrie 2008 a Comsiei Centrale de Stabilire a Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) s-a solutionat Dosarul nr. 41988/CC al ANRP prin care Militaru si Groza au primit 77,5 milioane de lei, aproape 18 milioane de euro la cursul de atunci.

Evaluarea terenului si a unui imobil demolat a fost stabilit de firma de evaluare Consultim din Timisoara, asa cum ni s-a transmis de la ANRP. Societatea respectiva e calculat valoarea terenului de 2,5 hectare in baza unor presupuse anunturi imobiliare. Nicolae Marcu, presedintele consiliului de administratie al firmei, a refuzata sa explice modul cum a calculate valoarea proprietatilor pentru care Militaru si Groza au obtinut 77,5 milioane de lei.

In acest moment, pretul unui mp pe Calea Aradului este 13 euro. Rezulta ca cele 2,5 hectare, pentru care apropiatii lui Busoi au primit 18 milioane de euro, ar avea o valoare acum de 325.000 de euro. E adevarat ca intre timp preturile la imobiliare au scazut fata de momentul evaluarii, insa ieftinirea terenurilor nu justifica pretul urias stabilit in urma cu sapte ani. Un metru patrat pe Calea Aradului a fost calculat la un pret de 720 de euro de 55 de ori mai mare ca in prezent.
 • Busoi si-a trecut actiunile de la Proprietatea in declaratia de avere
Cristian Busoi
Foto: cristianbusoi.eu
Conform legislatiei, pentru despagubirea de 77 de milioane de lei aprobata de ANRP in decembrie 2008 pentru finii lui Busoi, s-au acordat 500.000 de euro in conturi bancare si restul pana la 77 de milioane in actiuni la Fondul Proprietatea. Paritatea a fost de un leu pe actiune acordata, rezultand ca Militaru si Groza au primit in jur de 75 milioane de actiuni. Pretul unei actiuni este la acest moment de 0,75 lei, iar in 2008 era  intre 0,1 si 0,3 lei. Conform datelor oficiale, Fondul Proprietatea a fost listat la BVB in data de 25 ianuarie 2011, actiunile fiind listate direct, nu prin oferta publica initiala.

Imediat dupa ce acestia au primit actiunile de la Proprietatea, in declaratia de avere a lui Cristian Busoi din 2010 apare dreptul de creanta pentru 15,7 milioane de actiuni la acest fond plus 120.000 vandute in 2009. "Declar ca detin un drept de creanta pe 15.765.634 de actiuni", scrie candidatul PNL la Primaria Capitalei. Asta inseamna, conform unui expert, ca Busoi ar fi imprumutat persoane cu sume de de bani, care au garantat, la randul lor, cu aceste actiuni.

Din declaratia de avere a lui Busoi nu reiese ca acesta avea acordate imprumuturi mai mari de 15.000 de euro si 1.500 de lei. Contactat in decembrie, Cristian Busoi a acceptat o intalnire pentru a lamuri orice neclaritate. "Sunt la Strasbourg, vorbim vineri si stabilim pentru sambata intalnirea", a raspuns acesta inclusiv printr-un sms. Dupa ce a aflat subiectul intalnirii acesta a refuzat sa mai raspunda la orice fel de apel sau sms. Nu a dorit sa explice cum au ajuns actiunile lui Militaru si Groza in posesia sa.

Familia lui Bogdan Militaru si sotia lui Daniel Groza nu au negat ca acestia au cedat o parte din actiunile primite la Fondul Proprietatea lui Cristian Busoi. Finul lui Busoi nu a vut in niciun chip sa discute cu acest subiect. Sora lui ne-a transmis insa ca s-a mutat din tara si nu mai poate fi contactat. Acesta nu a negat insa ca actiunile Proprietatea au ajuns la Cristian Busoi. "Nu pot spune eu acest lucru. Mihai stie, dar nu poate fin contactat".

Si Daniel Groza a evitat sa ne raspunda la intrebari. Sotia lui ne-a transmis ca sotul stie ca vrem sa aflam cum a luat despagbirea de la ANRP si cate actiuni a cedat lui Busoi, dar ca acesta probabil nu vrea sa ne raspunda la intrebari. Ne-a asigurat prin sms ca i-a transmis toate intrebarile sotului, dar nu il poate convinge sa raspunda la intrebari.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13176 vizualizari

 • +11 (11 voturi)    
  sint la Strabourg... aaa,pardon Rahova.... stop... (Marţi, 12 ianuarie 2016, 20:24)

  linarel [utilizator]

  stop....vorbim in 2025 toamna....stop....la liberare .... pina atunci public.....stop.... cum sa faci 1 mil euro.....stop... fara sa muncesti.....

  "Sunt la Strasbourg, vorbim vineri si stabilim pentru sambata intalnirea", a raspuns acesta inclusiv printr-un sms.

  parca o sa-l auzim ca nu stie nimic
 • +14 (14 voturi)    
  e cum am comentat.... (Marţi, 12 ianuarie 2016, 20:32)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  :) au ajuns la Busoi pe un pret derizoriu, ca o garantie pt un imprumut "personal"(sigur, putea fi real, autentificat la notar- la mama soacra).
  Deci, iata cum ajunge un politician bugetar toata viata milionar in euro la 35 de ani- compensatie pt ca a intermediat cateva "tranzactii" la ANRP.
  Bineinteles, in tot acest timp, statul roman nu are bani pt pensii decente pt cei care au contribuit, trebuind sa imprumute anual cateva miliarde de euro. Nici bani de autostrazi, spitale, crese, etc..
  Are bani pt o gasca de cateva mii de potentati-politicieni si "afaceristi" ...cat pt toate celelalte nevoi, insa!
  • +2 (2 voturi)    
   2 intrebari si o propunere (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 12:08)

   rascal [anonim] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   pentru ai nostri tari ca fularu':

   1. Daca Busoi asta nu anunta candidatura la primaria capitalei, auzea cineva ceva de el?(N-as crede, fiind an electoral insa, e cu lampa deasupra si i se vad toate ridurile)

   2.Cati Busoi de astia mai sunt in politica, si cu averi fabuloase?

   Propunere:

   Tehnocratii astia n-ar putea da o ordonanta de urgenta prin care toti politicienii ( si numai politicienii deocamdata ) sa depuna o declaratie de venituri si cheltuieli cu o fisa fiscala speciala la sfarsitul anului in care sa se indice toate (absolut toate) sursele de venit si pe ce au cheltuit banii?

   As propune sa inceapa cu toti deputatii/senatorii/primarii/consilierii/presedintii cj.
 • -15 (19 voturi)    
  Bravo DNA! (Marţi, 12 ianuarie 2016, 21:56)

  andreitr [utilizator]

  Pacat insa ca Busoi este membru PNL care este singurul partid care vrea sa schimbe ceva in Romania.
  • +6 (8 voturi)    
   pnl sa schimbe ce? un corupt cu alt corupt (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 8:55)

   mnicku [anonim] i-a raspuns lui andreitr

   pnl ramura "liberala" "sanatoasa" a psd .
   Nu vezi ca toate partidele sint suprasaturate de indivii corupti?
   Insa individu' asta toate depaseste standardele inaintasilor lui.

   Deja din pampers invirtea afaceri, nu?
 • +15 (17 voturi)    
  Niște escroci (Marţi, 12 ianuarie 2016, 23:48)

  MyGame1 [utilizator]

  Hai Busoi ca îmi tremura mâna de nerăbdare sa mai pun ștampila de vot pe un alt escroc!
  Mama voastră de hoți care ati furat viitorul copiilor altora si ne țineți bunicii in sărăcie! Busoi, ghinionul tău este tinerețea si OG (sper) care anulează rolul "tratatelor ștințifice " scrise in puscarii, astfel din 10 ani de pârnaie, o sa faci, ghici, 10 (zece). Ești băiat de 10. Bravo!
  Rusine PNL ca propuneți toti pușcăriabili.
  • +1 (1 vot)    
   PNL propune (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 11:18)

   ionisus [utilizator] i-a raspuns lui MyGame1

   pe cine are, pe cine ai vrea sa propuna, pe Alba Ca Zapada?!
 • +11 (11 voturi)    
  Bichonul PNList s-a "invartit " bine cu spagile (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 6:41)

  Plagarus [utilizator]

  Cel mai bun notar dintre medici,este bun de scriitor.
  Pe cand era oCNAS sef,multe "fantezii " financiare si-a permis acest arivist politic !
 • +9 (9 voturi)    
  Nici sa minta frumos nu stie gunoiul !!! (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 7:58)

  deval [utilizator]

  Din purcoiul ala de bani pe care il are nu a gasit cum sa plateasca niste specialisti sa-i faca campania ?! Cat de prost sa fii sa nu-ti dai seama ca e interzis sa promiti "cel mai mare" orice in Romania ! Pe langa ca e idiot sa vorbesti de cel mai mare spital de urgenta cand problema (in Bucuresti cel putin) este a unor microbi care populeaza spitalele adica e nevoie de altele noi dar cel mai acut problema e a tehnologiilor si a personalului, a nulitatii actiunii medicilor de familie ...Si bandit si prost ! Multumesc pnl ca te reconfirmi -cu fiecare actiune- ca ratat !! Nu stiu daca cei care au optiuni de stanga considera ca un partid dar eu apreciez ca dreapta nu are nimic daca nu cumva vorbim de un partid unic psd/pnl !
  • +6 (6 voturi)    
   Comment sters de user (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 9:06)

   Crioan [anonim] i-a raspuns lui deval

   • +1 (1 vot)    
    Probabil datorita diferentei de varsta eu am (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 10:13)

    deval [utilizator] i-a raspuns lui Crioan

    de microbi (pioceanic) in 1984 cand un cadru medical mi-a soptit conspirativ ca daca pot , sa nu nasc in Coltea ca e periculos...Sigur Coltea de care apartineam atunci avea peste 100 de ani de la constructie si era periculos de pe atunci ! Ce sa spun , poate majoritatea bucurestenilor sa fie incantata de o promisiune de genul asta numai ca necesitatea este aceea de a inlocui spitalele existente cu altele asa cum se face in occident dupa 30-40 de ani de exploatare la primele semnale ca exista astfel de mocrobi deoarece nu pot fi eliminati in nici un fel ! Si asta nu pentru ca sunt ei mai buni ci pentru ca un proces castigat de un pacient care dovedeste ca a fost infectat la o operatie ii scoate in decor ....
 • +5 (5 voturi)    
  intrebare (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 8:16)

  lili [anonim]

  Dosarul finilor lui Busoi a fost rezolvat repede de ANRP pe motiv de URGENTA!
  Care a fost URGENTA in acest dosar?!
  Nu a fost nici o urgenta cat timp batrana din Arad a fost proprietara drepturilor respective(desi poate chiar existau argumente legate de varsta ei!), dar a devenit subit si dintr-o data URGENTA cand terenul a ajuns in proprietatea finilor unui politician veros, Busoi!!
  "Urgenta" politica, poate!!!
  Oricum, "noul" PNL nu putea avea pentru candidatura la Primaria capitalei o numire mai catastrofala, mai batjocoritoare la adresa bucurestenilor decat acest Busoi milioonar in Euro la numai 30 si ceva in ani, adica modelul perfect de politician imbogatit din invarteli ale banilor publici!
  Busoi = garantia esecului pentru "noul" PNL prezidential!
  Rusine, asa arata "noul" mod de a face politica in viziunea Presedintelui Johannis, cu alde Busoi in loc de Hrebenciuci, Ponta, Dragnea, Blaga, Udrea, Fenechiu, Chiuariu, Gorghiu, etc?!
  Sila!
 • +6 (6 voturi)    
  ce mizerabili, (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 8:52)

  yellowdog [utilizator]

  si vor sa fie si iubiti, alesi, pensii speciale, onoruri etc
  • +3 (3 voturi)    
   Ca vor nu-i problema ci aceea ca (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 10:29)

   deval [utilizator] i-a raspuns lui yellowdog

   noi permitem asta si aceea ca in fapt ei isi iau ce pretind ca li se cuvine ca nu avem mecanisme viabile sa-i "revocam"/sanctionam cumva cu atat mai putin cu cat ei actioneaza in haita !!
   Problema va fi si daca vom avea de ales -de pilda-intre tusea si junghiul, firea si busoi daca nu vom reusi sa ne mobilizam astfel incat sa castige din prima unul ca Nicusor Dan. Inteleg ca e aproape imposibil...
   • +2 (2 voturi)    
    e genial; tusea si junghiu=firea si busoi (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 11:18)

    mnicku [anonim] i-a raspuns lui deval

    desi poate sa fie si invers junghiu si tusea.

    Am ris cu pofta dar nu-ti pot da decit 1+. HN nu vrea sa puna butin de +2
 • +3 (3 voturi)    
  si pb cea mare e;cine ii da credit? (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 11:09)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  1.Helvig- cu ce e legat seful SRI de acest personaj (evident) corupt, incompetent si nesimtit? De ce il promoveaza atat de intens si baga la inaintare?
  Speranta ar fi ca SRI sa nu fie implicata ca institutie in asa ceva, pentru ca deja totul devine extrem de sulfuros si periculos! pe de o parte SRI sprijina DNA in anchete, pe de alta parte (cel putin) seful SRI sprijina aceasta oroare?!
  2. Johannis- care il ia pe langa el, ca sa capete "credit" de imagine. Incet, incet, cum imaginea lui Johannis se erodeaza f.f.f repede, o sa devina mai degraba publicitate negativa sa fii asociat cu un presedinte asa 'balega".
  3. Alina Gorghiu- pai...e blonda, e si p'afarista in multe privinte, ipocrita( acum se face ca critica PSD, uitand cum se baleau acum 2,3 ani in public etc). Ce asteptari sa avem de la ea? E un alt personaj impus de Johannis in fruntea PNL, ca sa il poata controla.
  Facand sumarul: Johannis+ gasca promovata de el (Hellvig, Busoi, Gorghiu)= incompetenti iar unii si corupti. Daca mai adaugam si pe altii gen Mihalache, tabloul e complet- o fi facut ceva la Sibiu, dar de cand e presedinte, a promovat nulitati, incompetenti si corupti peste tot.
  E un Iliescu nr. 2- nici macar Constantinescu.
  "Politica altfel" probabil inseamna un "altfel de Iliescu". Oribil
  Rezumand: oameni buni, daca mai iesiti pe strada cu vreo ocazie sa cereti schimbare, incepeti cu Johannis. Nu doar Guvernul si/sau Parlamentul trebuie schimbate. (vedeti bine ca Johannis e un pupincurist de clasa si al Parlamentului-normal, ii e teama de orice referendum de demitere pe care l-ar putea declansa acestia).
 • +1 (1 vot)    
  Alt penal (Miercuri, 13 ianuarie 2016, 13:20)

  Comentatorul-x [utilizator]

  Cu asemnea schelete in dulap, Domnul Busoi sa califica mai curand pentru un post de primar general al detinutilor de la puscaria Rahova. Sunt curios cum poate justifica milioanele de euro pe care le detine acum.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by