Asociatia Ad Astra a cercetatorilor de pretutindeni deschide competitia premiilor pentru excelenta in cercetare

de R.P.     HotNews.ro
Joi, 17 decembrie 2015, 16:01 Actualitate | Esenţial

Cercetare - inovare
Foto: Comisia Europeana
Asociatia Ad Astra a cercetatorilor de pretutindeni anunta deschiderea competitiei pe care o organizeaza pentru al doilea an dedicata excelentei in cercetare. Asociatia va acorda maximum 24 de premii unor cercetatori cu rezultate stiintifice remarcabile in ultimii 5 ani. Data limita de inscriere sau nominalizare a candidatilor este 15 martie 2016.

Maximum 12 premii vor fi acordate cercetatorilor care au afilierea la o institutie din Romania, iar maximum 12 premii cercetatorilor care detin/au detinut cetatenia romana si au afilierea la o institutie din strainatate. Cuantumul acestor premii este stabilit de catre asociatia Ad Astra, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro.

"Spre deosebire de distinctiile stiintifice care se ofera drept recunoastere a activitatii pe o perioada de timp indelungata, premiile Ad Astra evidentiaza numai rezultatele stiintifice remarcabile obtinute de candidati in ultimii 5 ani. Rezultatele stiintifice trebuie sa fie recunoscute pe plan international si documentate prin lucrari publicate in reviste sau edituri de prestigiu", anunta asociatia.

Premiile Ad Astra sunt grupate in doua categorii:
  • 1. Excelenta in Cercetare (EC)
  • 2. Excelenta in Cercetare a Doctoranzilor (ECD).
Premiile acopera sase domenii stiintifice:
  • I. Stiinte Fizice si Chimice (SFC),
  • II. Stiintele Vietii (SV),
  • III. Stiintele Pamantului si Stiintele Spatiale (SPSS),
  • IV. Stiinte Ingineresti (SI),
  • V. Matematica si Informatica (MI),
  • VI. Stiinte Sociale si Discipline Umaniste (SSDU).
Premiile Ad Astra pentru Excelenta in Cercetare a Doctoranzilor (ECD) se acorda numai doctoranzilor sau celor care au absolvit studiile doctorale cu cel mult doi ani inainte de data nominalizarii si au varsta maxima de 35 de ani.

Data limita de inscriere sau nominalizare a candidatilor este 15 martie 2016, iar documentele necesare trebuie redactate in limba engleza. Vezi aici mai multe detalii


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

1022 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version