Grupul de coordonare a implementarii strategiei privind imigratia va coopta si reprezentanti ai serviciilor secrete

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 9 septembrie 2015, 13:58 Actualitate | Esenţial

Guvernul a aprobat, miercuri, printr-o Hotarare, completarea componentei actuale a Grupului de coordonare a implementarii Strategiei nationale privind imigratia. Astfel, in structura actuala a Grupului vor fi cooptati si reprezentanti din partea urmatoarelor institutii: Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Transporturilor, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale.

De asemenea, actul normativ stabileste reguli speciale privind desfasurarea reuniunilor Grupului de coordonare a implementarii Strategiei nationale privind imigratia in cazul in care apar situatii de criza. Totodata, secretariatul tehnic al Grupului va avea, intre atributii, si elaborarea, pe baza propunerilor reprezentantilor institutiilor din cadrul Grupului, a Planului integrat de actiune pentru gestionarea crizei in domeniul imigratiei, precum si monitorizarea permanenta pe timpul crizei si intocmirea periodica a informarilor privind situatia operativa. Planul integrat de actiune va fi aprobat mai intai de catre conducatorii ministerelor si institutiilor publice autonome in sarcina carora cad activitatile specifice stabilite in cuprinsul Planului.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Banca Transilvania

Startup ce finanteaza afacerile mici, lansat de Banca Transilvania. Povestea BT Mic si ce trebuie sa faca antreprenorii pentru a obtine banii

Grupul Financiar Banca Transilvania a lansat BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici, prin care vor fi acordate finantari antreprenorilor care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate. Imprumuturile sunt oferite daca firmele au cel putin 3 luni de activitate economica.

356 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version