SAMBATA

Regimul termic va fi caracterizat de valori in general apropiate de mediile climatologice pentru a doua decada a lunii noiembrie; temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 14 grade, iar cele minime intre -3 si 5 grade, potrivit Mediafax.

Cerul va fi variabil la senin, cu innorari mai ales spre seara si noaptea in jumatatea de nord-est a tarii, dar conditiile de ploaie vor fi reduse.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Local in vest si centru si pe arii restranse in rest, mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase va fi ceata.

  • Bucuresti

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 1...2 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca. Noaptea vor fi conditii de ceata.

  • La munte

Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in a doua parte a zilei si in cursul noptii in zona Carpatilor Orientali si Occidentali, insa conditiile de aparitie a ploilor vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de ziua anterioara.

DUMINICA

Vremea va fi caracterizata de un regim termic normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in sud, sud-vest si centru, dar probabilitatea pentru ploi se mentine scazuta.

Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 14 grade, iar cele minime intre -2 si 6 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, spre -6 grade. In zonele joase, cu precadere cele din vest si din centru, mai ales dimineata si noaptea local se va semnala ceata.

  • La munte

Cerul va fi temporar noros si doar trecator si izolat in nordul Carpatilor Orientali precum si in zona Muntilor Banatului vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului, va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.