Vineri, vremea va fi calda pentru aceasta data, indeosebi in regiunile vestice, centrale, la deal si la munte. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in nord-vestul si nordul tarii. In estul, sudul si local in centrul tarii, dimineata si noaptea, va fi ceata si izolat burnita sau ploaie slaba, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade pe litoral, precum si in zonele cu ceata persistenta si 25 de grade, local, in vestul tarii, iar cele minime se vor situa, in general, intre 2 si 12 grade.

Bucuresti: Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 6 - 8 grade. Dimineata si noaptea va fi ceata.

La munte: Vremea va fi calda pentru ultima decada a lunii octombrie si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei in nordul Carpatilor Orientali. Dimineata si noaptea in depresiuni si pe vai va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat.