Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va anunta luni sentinta definitiva in dosarul privind transferurile de jucatori in care opt oameni de fotbal sunt acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani. De asemenea, un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie se va pronunta luni in dosarul schimbului de terenuri dintre omul de afaceri George Becali si Ministerul Apararii Nationale, transmite Agerpres.

Dezbaterile in dosarul privind transferurile de jucatori au fost finalizate vineri, iar un complet de trei judecatori a amanat cu trei zile pronuntarea sentintei. George Copos, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, fratii Ioan si Victor Becali, Gheorghe Netoiu si Cristi Borcea au cerut vineri sa fie achitati, considerandu-se nevinovati.

In ceea ce priveste dosarul schimbului de terenuri dintre George Becali si Ministerul Apararii Nationale un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie se va pronunta tot luni.

La ultimul termen al procesului, care a avut loc marti, 14 mai, Dumitru Cioflina, fost sef al Marelui Stat Major General si secretar de stat in MApN, a declarat in fata judecatorilor ca este nevinovat si sufera de depresie inca din anul 2004.