Vineri, vremea se va mentine mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice si sud-vestice, unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice, cu precadere in zonele de munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, informeaza Mediafax.

La Bucuresti, vremea va fi in continuare frumoasa, iar valorile termice se vor mentine peste normele climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 12...14 grade.

La munte, vremea se va mentine mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Cerul va avea unele innorari in Carpatii Occidentali unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, local vor fi averse si descarcari electrice. In restul zonelor montane cerul va fi variabil si izolat se vor semnala manifestari de instabilitate atmosferica in nordul Carpatilor Orientali si in grupa vestica a Carpatilor Meridionali.