Luni intram in ultima saptamana in care va puteti inscrie copiii la scoala. Cei care nu vor avea 6 ani, respectiv 7 ani impliniti pana in 31 august, anul acesta, trebuie sa treaca de evaluarea psihosomatica inainte sa fie inscrisi in clasa pregatitoare, respectiv clasa I.

Pana vineri s-au inscris la scoala aproape 108.000 de copii, 89.900 care vor implini sase ani inainte de 1 septembrie 2013, iar 17.885 vor implini sase ani dupa aceasta data, informeaza Ministerul Educatiei.

Programul de inscriere in fiecare unitate de invatamant este de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 20.00, si sambata, intre orele 08.00 si 13.00. Parintii pot fi programati pentru inscriere de catre unitatea de invatamant.

Se pot face inscrieri si online, dar trebuie sa mergeti la scoala sa semnati cererea.

Afisarea listei copiilor inscrisi se va face in data de 29 aprilie, la sediul fiecarei unitati de invatamant, pe site-urile scolilor, acolo unde acestea exista, ale inspectoratelor scolare judetene si, respectiv, pe cel al municipiului Bucuresti.

Cea de-a doua etapa de inscriere va fi intre 8 si 17 mai si este destinata doar copiilor care nu au fost cuprinsi intr-o unitate de invatamant dupa prima etapa. Lista finala va fi publica in data de 24 mai.