Miecuri, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 6 grade, iar cele minime intre -7 si 1 grad, usor mai scazute in depresiuni. Pentru ziua de joi se anunta temperaturi maxime cuprinse intre 0 si 8 grade, si minime ce se vor situa intre -7 si 2 grade, anunta Administratia Nationala a Meteorologiei, potrivit Mediafax.

Miercuri, cerul va fi variabil, mai mult noros in vestul, centrul si nordul tarii, unde va ninge slab, local la munte si in Maramures si, mai ales noaptea, pe arii restranse in rest.

Se va produce ceata in zonele joase din sudul tarii si izolat in rest.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in regiunile estice si montane.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de -4, -2 grade. Vor fi conditii de ceata, mai ales noaptea.

Joi, cerul va fi noros in nord-vestul tarii, unde vor cadea precipitatii mixte, izolat ziua si pe arii relativ extinse, mai ales ninsori, noaptea.

La munte vor predomina ninsorile. In celelalte regiuni, innorarile vor fi temporare si se vor semnala precipitatii pe arii restranse, in Banat, Transilvania si nordul Moldovei. Vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si la munte. Mai ales dimineata si noaptea va fi ceata local in sudul si sud-estul tarii.