Curtea de Apel Bucuresti a dispus, miercuri, emiterea de mandate de arestare preventiva pe numele vrajitoarelor Roxana Lider, cunoscuta drept Vanessa, si Rada Minca, cunoscuta drept Melissa, precum si a altor doua persoane acuzate de inselaciune si santaj, informeaza Mediafax.

UPDATE 2 Potrivit B1TV Vrajitoarea Melissa, data in urmarire generala dupa ce pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, a fost gasita de politisti si dusa in arest. Vrajitoarea Vanessa si un alt complice nu au fost gasiti la domiciliu, fiind in continuare cautati, potrivit IPJ Ilfov.

UPDATE Roxana Lider si Rada Minca sunt date in urmarire generala, pentru ca nu s-au prezentat in arest si nici nu au fost gasite la domiciliu, miercuri seara, in urma deciziei instantei de arestare preventiva a lor pentru inselaciune si santaj, informeaza realitatea TV. Cele doua vrajitoare ar fi trebuit sa se predea pana in ora 18.00, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile.

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au judecat si au admis, miercuri, recursul procurorilor declarat impotriva deciziei Tribunalului Ilfov de a le judeca in libertate pe Roxana Lider si Rada Minca, precum si pe Ion Constantin si Sava Craiff Buzea pentru inselaciune si santaj, respectiv complicitate la aceste doua infractiuni.

Cele doua ar fi inselat si santajat mai multe persoane, printre care si Oana Zavoranu (care le-ar fi dat bani, doua case si un autoturism Porsche), Mihaela Borcea, Corina Chiriac si cantareata Inna (Elena Apostoleanu), sustin surse judiciare.

Lider si Minca nu mai sunt prezente la instanta, in cazul lor urmand sa se puna in aplicare procedura de executare a mandatului.

In cadrul infatisarii in tribunal, avocata Roxanei Lider a declarat ca Oana Zavoranu s-a dus la aceasta cu o decizie a Curtii de Apel Bucuresti intr-un proces civil in care nu i s-a dat dreptate si a cerut ca magistratii care au pronuntat solutia sa sufere.

Avocata Roxanei Lider a mai declarat ca clienta ei a primit sume modice de bani de la Oana Zavoranu: "Oana Zavoranu i-a spus ca vrea sa fie vedeta de Hollywood si ca vrea ca mama ei sa moara, iar clienta mea cu inteligenta a exploatat aceste dorinte. Da, lua sume de bani, dar modice, nicidecum cele vehiculate", a declarat avocata Lorette Luca.

Amintim ca ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere. Oficial, Vanessa, zisa Regina magiei albe, ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zavoranu pentru a indeparta farmecele ce i-ar fi fost facute de mama si socrii sai, procurorii declansand in acest caz cercetari cu privire la inselaciune si santaj.

Citeste si: