Un judecator a decis ca vrajitoarele Vanessa si Melissa sa fie cercetate in stare de libertate, respingand propunerea Parchetului Tribunalului Ilfov de arestare preventiva a acestora. Parchetul a anuntat ca face recurs, scrie Mediafax.

Cele doua ar fi inselat si santajat mai multe persoane, printre care si Oana Zavoranu (care le-ar fi dat bani, doua case si un autoturism Porsche), Mihaela Borcea, Corina Chiriac si cantareata Inna (Elena Apostoleanu), sustin surse judiciare.

Toata ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere. Oficial, Vanessa, zisa Regina magiei albe, ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zavoranu pentru a indeparta farmecele ce i-ar fi fost facute de mama si socrii sai, procurorii declansand in acest caz cercetari cu privire la inselaciune si santaj.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov efectueaza cercetari intr-o cauza ce are ca obiect savarsirea unor infractiuni de inselaciune si santaj, in decembrie, incepandu-se urmarirea penala "in rem", informa, marti, Ministerul Public.

In cauza au loc audieri, urmand a se aprecia asupra masurilor procesuale care se impun in raport cu situatia de fapt. Marti, politistii au facut 13 perchezitii, fiind vizate sapte persoane - trei femei si patru barbati - din Bucuresti si din Chitila.

Dintre cele trei femei, doua sunt vrajitoarele Vanessa si Melissa, care prin intermediul mass-media au anuntat ca rezolva probleme de dragoste, cariera si sanatate.