Andrei Traian Andronie, tanarul de 20 de ani, care sambata trecuta a produs pe Calea Floreasca din Bucuresti un accident mortal soldat cu decesul a doua persoane, va ramane in arest, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au respins recursul facut de avocatii sai la decizia de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Sambata dimineata, Andronie conducea un autoturism marca BMW pe Calea Floreasca din Bucuresti si nu a oprit la semnalul unei patrule de politie.

O masina a Politiei a plecat in urmarirea lui, iar cand a ajuns la intersectia cu str. Gheorghe Banciulescu, avand o viteza excesiva, Andronie a intrat in coliziune cu o alta masina, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a patruns pe contrasens, unde a intrat in impact cu un taxi, care era stationat langa bordura.

In urma impactului, doua persoane au decedat, iar trei din prietenii lui Andrei Andronie, ce se aflau in masina acestuia, au fost raniti.

Andronie a refuzat sa se supuna testarii aerului expirat, iar la sediul INML nu a vrut sa se supuna recoltarii probelor biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, Judecatoria Sectorului 1 a decis arestarea lui preventiva pentru 29 de zile, motivand ca exista riscul ca acesta sa influenteze martorii, daca va fi lasat liber. Magistratii considera ca Andronie ar putea sa se sustraga de la urmarirea penala, avand in vedere ca are resedinta in Olanda, unde urmeaza cursurile unei universitati.