Stiti placutele acelea de la zoo unde scrie Va rugam, nu hraniti animalele? Fiti sigur ca stapanii stabilimentului au motive intemeiate sa insurubeze anunturile pe fiecare cusca in parte. Am vazut ursi koala care mancau pufarine. Binevoitorii care le-au oferit delicatesele sunt o specie larg raspandita, plina de intentii onorabile; sunt cei care le ofera copiilor mei pufuleti, bomboane, biscuiti, paine, sticksuri, pizza, mici (!) sau guma de mestecat. Copilul pofteste, doamna / domnule! Daca refuzi, te privesc ca pe un ciumat si te evita - esti aia care nu stie ce-i bun pentru ala micu'. Noi am mancat toata copilaria pufuleti si inca n-am murit. Doamnelor, domnilor, cereti permisiunea inainte de a oferi mancare unui copil, altul decat al vostru.

Va rugam, nu hraniti Foto: Agerpres

Citeste tot articolul si comenteaza pe MedLive.ro.

  • Primul soc l-am avut privind un om de bine punand in mana unui bebe de sapte luni un pufulet. Pufuletul a ajuns in gura, de unde mama din dotare l-a scos cu groaza in timp ce copilul incepea sa se sufoce. 
  • Cand fiul meu avea vreun an si jumatate, o doamna eleganta i-a oferit ciungăHaideti, doamna, ca pofteste, nu vedeti cum se uita?!
  • La supermarket, fiul meu de doi ani urla. Vrea ciocolata. O pensionara binevoitoare ii intinde o ciocolatica, evident fara sa ma intrebe. Doamna, daca ciocolata aia ajunge la un copil alergic, CE faceti???
  • O culme greu de imaginat a fost atinsa de o doamna necunoscuta, pe terasa la Mamaia, care mi-a luat copila in brate si a vrut sa-i dea bere (bere!), inmuindu-i degetul in paharul personal. Am intervenit la timp. Bere?!

Oameni buni, un copil de sase luni nu pofteste.