Karol Racz, unul dintre cei doi romani acuzati de violarea unei tinere italience de 14 ani si de agresarea prietenului ei, sustine ca nu este vinovat si ca are un alibi, informeaza La Repubblica. "Eu nu fac asa ceva, nu am facut niciodata", a spus Karol Racz, dupa ce a fost interogat timp de o ora.

Sambata seara, in momentul producerii agresiunii din parcul Cafarella din Roma, Racz, in varsta de 36 de ani, sustine ca se afla in tabara Torevecchia, alaturi de cativa prieteni. El contrazice depozitia lui Alexandru Isztoika Loyos, care si-a marturisit fapta si l-a denuntat pe Racz drept complicele sau.

Racz a mai declarat ca are relatii bune cu Alexandru Isztoika Loyos, ca nu s-a certat cu el si ca nu intelege de ce acesta a dat numele sau politiei.

Cei doi suspecti sunt inchisi la penitenciarul Regina Coeli. Potrivit autoritatilor, pentru protectia lui Loyos si Racz, au fost dusi la izolare. La sosirea in inchisoare, alti detinuti au inceput sa strige din celule fie "Va asteptam", fie "Nu ii vrem aici, sunt niste animale, pedofilii!".