Un tanar roman, ce fusese adoptat de o familie de americani, a fost injunghiat mortal de un adolescent intr-o parcare din Plano, o suburbie a orasului Dallas, dupa ce s-au certat pentru o fata, relateaza publicatia locala The Dallas News.

Max Brustein, care avea 17 ani, a murit duminica dupa ce a fost injunghiat de un alt adolescent, intr-o parcare, au declarat anchetatorii.

Dupa o seara petrecuta cu prietenii, Max s-a dus sambata noaptea acasa la fosta sa prietena. Potrivit declaratiilor tatalui adoptiv al lui Max, noul prieten al fetei, Joshua Torres, in varsta de 19 ani, i-a vazut si a decis sa porneasca cu masina pe urmele lor. Intr-un final, Max a oprit intr-o parcare unde Torres l-a injughiat, o singura data, in piept.

Max a decedat la doua ore dupa ce a fost internat. Torres a fost arestat si acuzat de crima.

Tatal lui Max, Ron Brustein, a declarat ca fiul sau si Torres au mai avut altercatii si in trecut. In iunie, familia sa a depus o plangere la politie dupa ce Torres a trimis un mesaj telefonic in care il ameninta ca il va ucide pe baiat si pe rudele sale.

Max era elev la Liceul din Plano si isi dorea o cariera ca ofiter de politie. "Max avea tot viitorul inainte", a declarat tatal sau.