Cea de a cincea editie a Congresului Romanilor din Europa, cel mai mare salon de recrutare profesionala a romanilor cu studii superioare, va fi organizat la primul etaj al Turnului Eiffel, din Paris, la 25 ianuarie 2008, informeaza Romanian Global News.

Anuntul a fost lansat la Forumul European RH, care a reunit zilele acestea, la Bucuresti, romani cu studii superioare din Europa, oameni de afaceri, profesori si studenti, directori de resurse umane.

Organizatorii Forumului au anuntat si ca in 2008 va fi publicat primul “Ghid practic pentru o cariera europeana”. Scopul este acela de a oferi tinerilor studenti oportunitatea de a utiliza reteaua de romani profesionisti din Europa pentru sfaturi si ajutor in alegerea studiilor in Europa si a fi recrutati cu succes de catre leaderi europeni.

Ghidul va fi accesibil membrilor acestei retele independente de romani cu studii superioare pe siteul www.HobsForEuropeans.com si va fi distribuit gratuit studentilor romani. Organizatorul Congresului anual al studentilor si profesionistilor romani din Franta si cel mai mare eveniment independent al romanilor cu studii superioare din Europa, este Club de Bucarest Celidea.