Romanul in varsta de 21 de ani care era in moarte cerebrala, in Italia, dupa un atac armat in care mama lui fusese ucisa, a decedat vineri, relateaza site-ul ziarului italian Il Messaggero, citat de Mediafax.

Andrei Gabriel B., in varsta de 21 de ani, era in moarte cerebrala intr-un spital din Italia dupa atacul armat care a avut loc sambata trecuta.

Atacul armat a avut loc pe 21 decembrie in localitatea Borgo Montella, situata in provincia italiana Latina.

Roberto Zanier, un italian in varsta de 35 de ani care sufera de depresie profunda, si-a impuscat mama in varsta de 68 de ani, Norina Londero, in timp ce aceasta dormea. Dupa ce a fost prins, tanarul le-a explicat anchetatorilor ca a vrut sa o scape de "sfarsitul lumii". Desi era ora 5.00 dimineata, italianul a mers la o casa apartinand familiei sale, pentru a cere chiria unei familii de romani. Acolo a impuscat-o mortal pe romanca Elena T., in varsta de 44 de ani, si pe fiul acesteia, in varsta de 21 de ani, transportat in stare grava la spital. Criminalul a incercat sa mai omoare o femeie, dar arma pe care o avea se pare ca s-a blocat. Dupa atac, italianul de 35 de ani a fugit cu o masina, fiind localizat si capturat, dupa o urmarire de cateva ore, in zona litoralului.