Un barbat a fost grav ranit la nivelul capului cu o lovitura de topor, duminica seara, intr-o incaierare intre mai multe persoane de nationalitate cecena si romana, la Epinay-sur-Orge, scrie Mediafax.

Victima a fost condusa intr-o stare considerata de catre salvatori grava la Spitalul Henri-Mondor, la Creteil, insa viata acesteia nu era in pericol, au precizat aceste surse, relateaza postul RTL in pagina electronica.

Un cetatean cecen, barbatul a fost plasat in arest preventiv la spital, iar alt ranit a fost transportat la un spital parizian. Opt persoane au fost arestate preventiv de politisti.

Fortele de ordine au intervenit catre ora locala 22.00 (23.00, ora Romaniei) pentru a pune capat incaierarii, care a avut loc pe un drum paralel cu autostrada A6. Potrivit unei surse din cadrul politiei, participantii la aceasta confruntare violenta, al caror numar nu a fost precizat, erau inarmati cu cutite, cel putin un topor si bare metalice.

Motivul confruntarii nu a fost stabilit cu certitudine de oficiali de la nivel departamental din Essonne, insarcinati cu ancheta. Potrivit unor elemente preliminare, pare sa fie vorba despre vanzarea unui teren.