Miercuri 24 noiembrie, de la ora 18:30, va avea loc pentru o noua reprezentatie a spectacolului "Amadeus", prima din aceasta stagiune pe scena Studioului Experimental de Opera si Balet "Ludovic Spiess".

Actorii Marius Bodochi si Răzvan Oprea, soliştii Simonida Luţescu, Sorana Negrea (debut), Vasile Orheian (debut), Vasile Chisiu şi Marius Boloş, pianista Lidia Butnariu, cvartetul de coarde „Resonnances”, corul de copii ONB si dirijorul Ciprian Teodoraşcu isi vor intampina publicul in foaierul Operei, pentru a-l introduce in atmosfera unui spectacol care ajunge de fiecare data la sufletul spectatorului.

Regia spectacolului este semnată de Marcel Top. Premiera spectacolului „Amadeus” a avut loc la inceputul acestui an, pe 2 martie. Spectacolul prilejuieste o întâlnire extraordinară a muzicii lui Wolfgang Amadeus Mozart, cu textul piesei de teatru „Amadeus”, de Peter Schaffer, şi cu scrisorile compozitorului, in viziunea regizorala a lui Marcel Ţop. Decorurile au fost create de Divrician, iar costumele au fost concepute de Anca Cernea şi realizate de Romaniţa Iovan şi Mihaela Drafta.

Spectacolul reprezinta un proiect al Fundaţiei Ileana Mustatza în colaborare cu Opera Naţională Bucureşti.