Spectacolul "Bucuresti 41 - Tur Retur", un tur teatral gratuit oferit de Teatrul Evreiesc de Stat

de D.S.     HotNews.ro
Luni, 7 noiembrie 2016, 11:28 Actualitate | Cultură

Spectacolul "Bucureşti 41 - Tur Retur" în regia lui Alexandru Berceanu va fi prezentat de Teatrul Evreiesc de Stat pe 7 noiembrie, în avanpremieră, şi pe 8 noiembrie, în premieră, informează Agerpres care citeaza comunicatul instituţiei. "Bucureşti 41- Tur Retur" realizează o imersie în trecutul Capitalei, în cadrul unui tur teatral cu destinaţia anul 1941, care va începe la Teatrul Evreiesc de Stat (str. Iuliu Barasch, nr. 15) de la ora 18,00, potrivit organizatorilor.

Locul de pornire în tur este Teatrul Evreiesc de Stat, de la ora 18,00, unde se joacă atât prima scenă, cât şi ultima scenă a spectacolului. Spectatorii vor circula între locaţiile spectacolului (Sinagoga Mare, Liceul Ciocanul) cu un autocar şi vor viziona mapping-ul realizat de Les Ateliers Nomad. Deplasarea între spaţii este asigurată gratuit cu autocarul. Pe parcursul deplasării spectatorii vor fi însoţiţi de un ghid care va prezenta istoria anului 1941, se arată în comunicat.

Spectacolul va conduce publicul prin istoria Bucureştiul anului 1941 alături de personaje precum Nae Ionescu, Contesa Waldeck, Rabinul Guttman sau Mihail Sebastian.

"Bucureşti 41 - Tur Retur" aduce o impresionantă desfăşurare de forţe: patru locaţii, două video mappinguri, 11 actori, 40 de locuri în autocar, totul pe parcursul a aproximativ patru ore.

Spectacolul este regizat de Alexandru Berceanu după un scenariu original de Andreea Chindriş, Alexa Băcanu şi Alexandru Berceanu, cu o distribuţie din care fac parte Anka Levana, Marius Rizea, Liviu Lucaci, Andrei Bibire, Mircea Dragoman, Monia Pricopi, Cristina Cîrcei, Mihai Prejban, Darius Daradici, Viorica Bantaş, Mihai Ciucă şi Ştefan Berceanu, invitat special.

Echipa artistică este completată de Andrei Dinu (scenografie), Ana Costea (coregrafie), Raluca Burcea (muzica), Emanuel Burcea (producţie muzicală), Les Ateliers Nomad (video mapping), Ema Bolintiru (director de imagine), Adrian Cioflâncă şi Anca Tudorancea (cercetare), Ştefan Creţu (grafică). Turul teatral va fi ghidat de Andreea Chindriş.

Participarea este gratuită. Având în vedere numărul limitat de locuri, spectatorii sunt rugaţi să facă rezervare la adresa de mail rezervari@teatrul-evreiesc.ro. Pentru ca rezervarea să fie valabilă este necesar să se transmită şi o adresă de mail sau un număr de telefon, la care să fie confirmată rezervarea, potrivit comunicatului TES.

Organizatorii precizează că nu se poate asigura transport pentru spectatorii care doresc să plece pe parcursul turului.

Spectacolul Bucuresti 41 - Tur Retur este o co-producţie a Teatrului Evreiesc de Stat şi a organizaţiei Proiect 2 şi face parte din proiectul "Tur-Retur 2016-1941 Bucureşti", proiect cultural finanţat de Teatrul Evreiesc de Stat şi de ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în cadrul programului cultural "Bucureşti - Oraşul In-Vizibil". Parteneri sunt Centrul pentru Studiul Istoriei Evreilor din România, Teatrul Naţional Bucureşti, Les Ateliers Nomad, 360 Revolution, UNATC - CINETic, Fundaţia Caritatea, Federaţia Comunităţilor Evreieşti, Telekom, Asociaţia Istoria Artei, Asociaţia Cultour.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

436 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version