Luni, 12 septembrie, chiar în prima zi a anului școlar 2016-2017, Compania de Librării București (CLB) inaugurează o nouă filială, în incinta Liceului Teoretic Național (strada Buzești 14) – Librăria 188.

Compania de Librarii BucurestiFoto: Poster

Spațiul noii librării are aproximativ 15 metri pătrați şi expune carte, articole de papetărie și rechizite școlare. În ceea ce privește programul, Compania de Librării București și-a propus ca acesta să se muleze pe orarul și cerințele elevilor de la acest liceu.

„Cu toţii am crescut în preajma unei librării de cartier. Compania de Librării București a fost așadar dintotdeauna alături de elevi, încercând să acopere cu dedicație nevoile lor școlare. Inaugurarea noii filiale ține de misiunea noastră, pe care ne străduim să ne-o îndeplinim în continuare, îndiferent de cât de complicate se dovedesc a fi vremurile.

Copiii de odinioară care veneau să își cumpere rechizite la începutul anului școlar sunt bunicii de astăzi care le procură nepoților cele necesare școlii din librăriile Companiei de Librării București. Avem clienți de 3 generații!”, a declarat Marieta Seba, directorul CLB.

Compania de Librării Bucureşti este cea mai importantă rețea de librării fondată înainte de 1989, care a supraviețuit cu succes după Revoluție: în prezent CLB numără 45 de librarii, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei, cele mai multe dintre aceste filiale fiind renovate de-a lungul timpului. De la carte şi manuale şcolare, la produse de papetărie şi jucării, oferta este dintre cele mai bogate.