Artistul român Gabriel Grama participa la ediţia din acest an a simpozionului şi atelierului de pictură „Art Beyond Boundaries“, care se va desfăşura în perioada 4-14 august în Sundbyberg (Suedia).

Pe parcursul celor 10 zile, artistul român alături de ceilalţi invitaţi va avea ocazia de a lucra împreună şi de a experimenta şi alte tehnici de lucru decât cele abordate în operele individuale. Rezultatul colaborării va fi prezentat la finalul atelierului sub forma unei expoziţii, deschisă publicului pe durata a trei zile, între 16 şi 19 august, la Primăria municipalităţii Sundbyberg. Lucrările expuse vor fi realizate de artişti în timpul atelierului, în cele două etape: cea de lucru în grup şi cea împreună cu grupele de copii selectate să se întâlnească şi să lucreze cu artiştii prezenţi la ediţia din acest an a aterlierului.

Gabriel Grama (n. 1976, Piatra-Neamţ) este absolvent al Universităţii de Arte Plastice ’’George Enescu’’din Iaşi, secţia Sculptură, în anul 2000. A organizat până în prezent 6 expoziţii personale şi a participat la numeroase expozitii de grup în diferite oraşe din Grecia. Gabriel Grama a participat în 2015 la Simpozionul de artă ‚’’Art Amalgamation’’ din Bangalore, India.