Participare romaneasca la festivalul de arta urbana Walk & Talk 2016

de D.S.     HotNews.ro
Vineri, 15 iulie 2016, 10:16 Actualitate | Cultură

Festivalul de arta urbana Walk & Talk 2016
Foto: Afis
În perioada 15-31 iulie 2016 va avea loc la Ponta Delgada, Insulele Azore, a șasea ediție a festivalului internațional de artă urbană Walk & Talk, organizat de Asociația Anda&Fala – Interpretação Cultural. Reprezentantul României la acestă ediție va fi Cristian Rusu, artist vizual și scenograf, care, prezent în Ponta Delgada în perioada 22-31 iulie, va realiza o instalație site-specific în spațiu urban al insulei portugheze. În plus, curatorul Diana Marincu, va participa la festivalul Walk & Talk 2016, urmând să aibă o intervenție în cadrul secțiunii Conversas, în data de 27 iulie.

Cristian Rusu trăiește și lucrează în Cluj. Este absolvent al Universităţii de Artă şi Design Cluj (1996) și doctor în Teatru la Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii „Babeş - Bolyai“ Cluj (2015). Este asistent universitar la aceeași facultate și scenograf. A organizat workshop-uri şi proiecte educaţionale prin teatru, arte vizuale şi arhitectură în România, Ungaria şi Germania. A susținut conferințe publice la universități din România și Austria. Ca artist vizual, cercetarea sa fundamentală este cercetarea spațiului prin intermediul diferitelor medii (desen, fotografie, video, instalație), prin suprapunerea viziunilor utopice despre spațiu cu concepte spațiale și de arhitectură, precum și prin cercetarea interacțiunii spațiului cu sensibilitatea, estetica și ideologia. A expus în galerii și muzee de artă contemporană, din țară și străinătate. Este reprezentat de către Galeria Plan B Cluj/Berlin.

Walk & Talk este un festival internațional de artă urbană care reușește să transforme anual insula São Miguel într-o scenă privilegiată pentru arta contemporană. Aflat la cea de-a șasea sa ediție, evenimentul propune o gamă largă de manifestări artistice în spații publice și un program dinamic de expoziții, muzică, performance, dans, laboratoare și rezidențe, ateliere de lucru și întâlniri tematice. În scopul creării de lucrări inedite și a unui muzeu în aer liber, festivalul a reunit până acum peste 110 de artiști, creatori și grupuri de artiști, care provin din 11 țări și trei continente.


Citeste mai multe despre   Articol sustinut de Metropolitan Life

​VIDEO INTERVIU Emilia Bunea, Metropolitan Life: Orice om are dreptul la o asigurare de viata, iar un produs cu o prima de 30 de lei pe luna este ideal pentru a atinge nevoile de protectie de baza / Calin Rangu, ASF: Din pacate suntem o piata a RCA-ului in comparatie cu alte tari europene

Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life si Calin Rangu, Director, Directia Protectia Consumatorului, ASF au discutat intr-un interviu despre rolul telemarketingului in zona asigurarilor de viata, despre tendintele din piata romaneasca si regulile care trebuie respectate de catre persoanele care contacteaza potentiali clienti.
195 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă