Librariile Humanitas si Booktopia.ro îşi invită cititorii pe 23 aprilie, de Ziua Mondială a Cărţii, la 'Maratonul de citit'.

Maratonul de cititFoto: Afis

"Tu citeşti - şi noi donăm! Pentru fiecare participant la maraton, dăruim o carte cuiva care are nevoie de ea. Dacă ştii o bibliotecă din zona rurală aflată în dificultate sau dacă ai o altă cauză pe care am putea s-o sprijinim, scrie-ne la contact@booktopia.ro. Ne dorim să alegem împreună la cine vor merge cărţile!

Tot ce trebuie să faci este să vii miercuri, 23 aprilie, la cea mai apropiată librărie Humanitas, și să citeşti un fragment dintr-o carte pe care o consideri importantă – şi ţii morţiş s-o împarţi cu ceilalţi."

Pe 23 aprilie, programul librăriei se adapteaza nevoilor cititorilor. Înscrie-te la Maratonul de citit, cheamă-ţi prietenii şi stăm până-n noapte să ascultăm fragmente din cărţile tale preferate. Dacă te înscrii pe www.booktopia.ro la maraton (ai nevoie de cont), primeşti 20% la toate cărţile din librărie. Cu alte cuvinte, cu cât se citeşte mai mult, cu atât prelungim reducerea pentru toţi cei care ne trec pragul. Pregătim multe alte surprize şi invitaţi de seamă în fiecare librărie Humanitas.

Edituri partenere în această campanie: Polirom, RAO, Litera, Curtea Veche Publishing, Nemira, Humanitas, Humanitas Fiction şi Humanitas Multimedia.

Dacă întâmpinaţi probleme cu înscrierea la maraton sau aveţi alte întrebări tehnice legate de platforma Booktopia, persoana de contact este Marcia (marcia@booktopia.ro), Bogdan (bogdan.baciu@humanitas.ro).