Cel mai frumos roman din lume se scrie la Unteatru

de Alina Neagu     HotNews.ro
Duminică, 24 noiembrie 2013, 16:32 Actualitate | Cultură

Cel mai frumos roman din lume
Foto: Unteatru
Dupa o reprezentatie jucata cu casa inchisa la Teatrul Tony Bulandra din Targoviste, spectacolul "Cel mai frumos roman din lume" dupa Larry Tremblay revine in Bucuresti, miercuri, 27 noiembrie, la ora 21:30, la Teatrul Unteatru. Distributia ii reuneste pe Nicoleta Lefter si Ionut Grama, iar regia este semnata de Alexandra Penciuc. Spectatorii sunt invitati intr-o lume fascinanta, aflata la limita dintre real si imaginar, in care regulile sunt dictate de puterea creatiei.

"Cel mai frumos roman din lume" dupa Larry Tremblay este povestea a doua personaje unite intr-un joc al creatiei, in care realul si imaginarul alterneaza, coexista si se contopesc.


Cel mai frumos roman din lume / Foto: Vlad Catana

Sub aparenta unei sedinte de terapie in care o mica scriitoare aflata in pana de inspiratie este analizata de un psihiatru excentric, cei doi dezvaluie noi planuri ale realitatii, care se impletesc, se dezvolta si se destrama, pe rand, ca straturile unei cepe, in cautarea esentei - adevarul pur. O poveste despre dreptul, nevoia si puterea de a crea.


Cel mai frumos roman din lume / Foto: Alexandra Pasca

Distributia este formata din Nicoleta Lefter ("Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva" la Teatrul Odeon, "7 dintr-o lovitura" la Godot Cafe-Teatru) si Ionut Grama  ("Cui i-e frica de Virginia Woolf?" la Godot Cafe-Teatru, "Orfani" la Teatrul Act), iar regia ii apartine Alexandrei Penciuc ("Rabbit Hole" la Teatrul Act, "Herr Paul Herr Paul" la Teatrul Maria Filotti, Braila). Scenografia este semnata de Tudor Prodan.


Cel mai frumos roman din lume / Foto: Alexandra Pasca

Teatrul Unteatru
Str. Ilfov nr. 1, Sector 5, Bucuresti / www.unteatru.ro / unteatru@gmail.com


Cel mai frumos roman din lume / Foto: Alexandra Pasca

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

638 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri