Scriitorul italian Valerio Massimo Manfredi vine la Bucuresti pentru lansarea ultimului sau roman - "Oracolul" - aparut la Editura All. Cititorii vor avea doua ocazii sa il intalneasca pe scriitorul care da viata legendelor.

Sambata, 24 noiembrie 2007, la ora 18.30, Valerio Massimo Manfredi va fi prezent in magazinul Diverta din Bucuresti Mall pentru a le vorbi cititorilor despre romanul Oracolul.

Duminica, 25 noiembrie 2007, la ora 13.00, scriitorul italian se va afla la standul Editurii All din cadrul Targului de carte Gaudeamus, unde va avea loc lansarea romanului "Oracolul".

Potrivit unui comunicat al Editurii All, alaturi de autorul italian vor mai fi prezenti si scriitorul Eugen Uricaru si Radu Gadei, traducatorul cartii.

Dupa eveniment, Valerio Massimo Manfredi va acorda autografe.

Valerio Massimo Manfredi este profesor de arheologie la universitatea Bocconi din Milano si, inainte de aceasta, a predat si a tinut conferinte in cele mai prestigioase institute de cultura italiene si straine.

A condus, de asemenea, o serie de expeditii stiintifice si a luat parte la numeroase campanii de sapaturi in multe localitati din Italia si din alte tari. Colaboreaza ca specialist in epoca antica la „Panorama" si la „Messaggero".

In plus, el colaboreaza cu cinematografia si cu televiziunea, pe ecranele din Romania ruland, chiar in acest moment, filmul dupa romanul sau "Ultima legiune".

In ultimii doi ani, au mai aparut, la Editura All: Trilogia Alexandru cel Mare (vanduta in peste cinci milioane de exemplare in toata lumea), Tiranul, Ultima legiune, Faraonul nisipurilor, Akropolis si Imparatia dragonilor (tradusa in 22 de limbi si aparuta in 46 de tari).