Pe 10 iulie, la Arenele Romane se va consuma unul din cele mai mari evenimente muzicale al anului: concertul celebrului chitarist Gary Moore (foto). Taticul universal al bluesului e adus in tara de Sfinx Experience CDA & Millenium Management Group cu sprijinul Pro TV.

in varsta de 52 de ani, prolificul artist Gary Moore (la origine irlandez, s-a nascut in Irlanda de Nord) si-a castigat reputatia internationala de care se bucura datorita dragostei si creativitatii sale in domeniul bluesului. intalnirea lui Gary cu celebritatea s-a consumat in ani '70, cand a intrat in grupul Thin Lizzy.

in cariera sa solo a debutat cu brio in 1979, cu deja celebrul single "Parisienne Walkways", una din cele mai calde piese ale tuturor timpurilor, conform renumitei publicatii britanice muzicale "Q". Cine nu-si aminteste de marile sale succese "Still Got the Blues", "Dark Days In Paradise" ori "A Different Beat". Gary Moore va canta timp de 90 de minute. Pretul biletelor e unic - 750.

000 lei -, acestea urmand sa se puna in vanzare la Casa de bilete a Salii Palatului, Magazinul Muzica si la Arenele Romane.