Inspirata de eleganta si farmecul fascinant exercitat de exuberanta anilor 1920, Nokia prezinta o noua colectie de trei telefoane mobile din categoria fashion, lansate in cadrul evenimentului intitulat Totally Fashion, organizat in Shanghai.

Depasind limitele design-ului traditional al telefonului mobil, colectia, care cuprinde modelele Nokia 7280, Nokia 7270 si Nokia 7260, imbina vechiul stil art deco cu un accent modern, avangardist. Influente stilistice de esenta, precum fluiditatea si mobilitatea, culoarea, geometria, simtul detaliului si grafica au constituit sursa de inspiratie si energia creatoare ce au stat la baza colectiei.

Nokia 7280, prin linia sa fin conturata si aspectul atragator, avanseaza un design de telefon mobil revolutionar, anticipand inlocuirea tastaturii traditionale cu un sistem discret, fara butoane.

Finisajul rafinat, cu reflexe stralucitoare, ca de lac, punctat de accente de piele si oglinda, adauga stil si clasa acestui dispozitiv, facand din el o opera de arta, in masura in care este si un produs tehnologic avansat.

Indraznetul si stilatul Nokia 7270 s-a inspirat in conturarea liniei designului sau din alura stralucitoare, in stilul Gretei Garbo, a anilor 1920. Incastrat intr-o carcasa gravata, din otel inoxidabil, acest design adaptabil iti scoate in evidenta imbracamintea, asortandu-i un ambalaj din material textil, curelusa si husa din piele, care sa va reflecte stilul si dispozitia in care va aflati.

Ceea ce deosebeste modelul Nokia 7260 de celelalte sunt atat materialele, cat si grafica si paleta coloristica a telefonului. Abordand o linie cu accente de crom si otel, conceptul de imbinare a stilului art deco cu design-ul de tip industrial va deveni cu siguranta un element cu mare trecere in lumea celor interesati de capriciile modei.

Pentru a iesi in evidenta din mijlocul multimii, utilizatorii isi pot improspata stilul telefonului lor Nokia 7260 adaugandu-i accesorii indraznete, precum curele si huse elegante.