Chiar daca serialul “Totul despre sex” s-a incheiat (pe o nota buna totusi, cu Sarah Jessica Parker, actrita principala, distinsa in sfirsit cu un Premiu Emmy, duminica), fanii programelor TV cu picanterii nu au de ce sa-si faca griji.

Compania Miramax Television, parte din acelasi grup cu studiourile de film omonime, a cumparat drepturile de ecranizare a unei carti scrise de trei angajati ai ONU, unde sint povestite, se pare cu detalii, aventurile sexuale ale mai multor participanti la misiunile umanitare ale organizatiei din anii 1980, in tari precum Cambodgia, Haiti si Somalia.

Cartea, intitulata “Emergency Sex and Other Desperate Measures”, a aparut in iunie si a declansat deja un scandal de presa prin imaginea deloc magulitoare pe care o proiecteaza despre amestecul de coruptie, sex si droguri la care autorii sustin ca au asistat in decursul misiunilor umanitare ale ONU la care au participat.

Andrew Thompson si Heidi Postlewait, inca angajati ai ONU, au declarat presei ca au primit o mustrare oficiala din partea superiorilor; regulamentul intern al organizatiei le interzice angajatilor sa vorbeasca despre munca lor fara a avea acordul prealabil al conducerii. Al treilea autor, Kenneth Thompson, a plecat din postul de la ONU inainte de aparitia cartii.

Intr-un comunicat remis presei, Miramax Television a precizat ca serialul “se va inspira, cu unele libertati”, din carte. Deocamdata nu au fost facute publice detalii despre data lansarii sau despre distributia acestuia.