Dupa un an extraordinar de greu, cu deziluzii atat in plan profesional, cat si in plan personal, Adrian Mutu pare dispus sa ia totul de la capat. Primul pas ar fi o reconciliere sentimentala cu fosta sotie Alexandra Dinu, pe care ar vrea sa o aiba aproape de el in fiecare zi.

Astfel, conform revistei "Story" din aceasta saptamana, fotbalistul intentioneaza sa-si petreaca Sarbatorile alaturi de Alex si fiul sau, Mario.

Mai mult, starul gazonului vrea sa ii dea fetei un inel cu diamante si sa o ceara de sotie pentru a doua oara! "Mutu doreste sa se recasatoreasca cu Alexandra, considerand ca fosta sa sotie este singura femeie care l-a iubit pentru ceea ce este ca om si, mai mult, ca i-a iertat, de fiecare data, greselile.

Ea este femeia alaturi de care vrea sa isi petreaca toata viata", scrie "Story", care, insa, nu uita sa aminteasca faptul ca Alexandra se mai gandeste daca este bine sa faca acest pas. "Tanara actrita il cunoaste foarte bine pe fostul ei sot si stie la ce sa se astepte, stie ca nu il va tine mult si va incepe la un moment dat cu aventurile.

Cu toate acestea, pentru ca inca il iubeste, Alexandra ii acorda credit. Nelimitat, se pare", conchid colegii nostri de la publicatia mondena.

Castigator la categoria «Necumpatatul anului»

In alta ordine de idei, presa din Anglia nu l-a uitat pe Mutu. Daca anul trecut isi revendica titlul de cel mai bun jucator roman de fotbal al anului, iata ca, la finele lui 2004, el a devenit motiv de batjocura pentru cititorii din toata lumea.

De pilda, "The Guardian", l-a declarat castigator la categoria "Necumpatatul anului", din cadrul Premiilor "Dezordinea personalitatilor sportive in anul 2004", pe fotbalistul roman Adrian Mutu, suspendat sapte luni dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping.

"Asa cum spunea Claudio Ranieri, fostul atacant al lui Chelsea este «un latin si, cand a avut probleme cu sotia, cu copilul si cu fotbalul, a luat-o prost». Da, a luat-o prost, a luat-o frecvent - la naiba, a luat-o de pe stomacul unei tinere poreclite «Picioare Fierbinti». Ii dorim numai bine", titreaza "The Guardian".

Cornelia Ionescu, Ioana Popescu