Dana Nastase – sigur va amintiti de ea, fata aia care aparea la Teo cand nu era invitat sotu’ – este, chiar daca n-ati zice la prima impresie, o femeie care e foarte atenta la sanatate. Sanatatea este, pentru ea, mai buna decat toate. Stim ca si pentru ea este la fel.

Insa, spre deosebire de voi, muritorii de rand si de batraneti plicticoase, pentru ea, pentru Dana Nastase, sanatatea este nu doar mai buna ca toate, ci si mult mai ieftina. A incercat sa cumpere o fabrica de seringi de unica folosinta pe un euro si n-a reusit, doar pentru ca sotu’ n-a iesit presedinte.

Dana Nastase a facut injectii cu falimentina

La societatea Famos din Suceava s-au fabricat seringi de unica folosinta. Totul a fost bine si frumos påna intr-o zi, cånd o asistenta a pus måna pe o seringa, cu care i-a facut societatii o injectie cu falimentina atåt de concentrata, incåt Famos a intrat in coma si nu si-a mai revenit nici påna in ziua de azi.

Pe asistenta cu pricina o cheama Dana Nastase, casatorita conjunctural, cu un oarecare Adrian. Ovidiu Musetescu, partenerul Danei si subalternul lui Adrian, a dat in iulie 2002 un ordin, in calitate de vataf al Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului (APAPS), privind instituirea procedurii de administrare speciala la societatea Famos.

Falimentina trebuia sa-si faca efectul in timp si sa conduca societatea Famos spre cele mai inalte culmi ale falimentului, ca astfel dupa alegerile din 2004, Dana s-o poata cumpara cu un euro. Numai ca numitul Adrian a pierdut alegerile si Dana a ramas cu buzele umflate, iar Famos, ramasa de izbeliste, asteapta o minune, pentru a se pune pe picioare.

Gabriel Zbårcea, noul presedinte al AVAS, fostul APAPS, trebuie sa clarifice acum, cam cåte societati au fost injectate cu falimentina, pentru a putea fi luate pe nimica toata de asistenta Dana. Din informatiile noastre, ar rezulta ca falimentina a facut niste ravagii atåt de mari, incåt se pare ca påna la urma societatea Famos va fi måntuita chiar cu un euro.

Nu de alta, dar Zbårcea este si el om, iar ca om a fost avocatul lui Ovidiu, fostul vataf al APAPS, iar apoi, consilierul lui Calin Tariceanu, care Tariceanu o avea si el prieteni saraci, cu un euro in buzunar.

Iar mai presus de orice, in clipa in care am intrebat la AVAS, cam ce viitor are societatea Famos, si daca va fi scoasa la licitatie, ne-a izbit in urechi o tacere atåt de violenta, incåt nu ne-am revenit din ea, nici påna in ziua de astazi.