Octavian Belu si Mariana Bitang, antrenorii lotului feminin de gimnastica, vor semna azi contractele cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Cei doi tehnicieni vor semna intelegeri pe patru ani, cu renegociere anuala, sau "daca este cazul chiar din sase in sase luni".

"Contractele sunt ca si semnate. Conditiile din contract sunt destul de permisive, dupa parerea mea, nu prevad obiective foarte precise, ci mentinerea acestui sport la nivelul de performanta de pana acum.

Angajamentele sunt pe patru ani, dar vor fi rediscutate, renegociate anual sau chiar din sase in sase luni, daca va fi cazul", a declarat Dobrescu.

Oficialul roman nu a precizat valoarea contractelor, motivand ca exista o clauza de confidentialitate. Totusi, el a precizat ca prin semnarea intelegerilor "se vor rezolva definitiv problemele din ultima vreme din gimnastica". Conform cotidianului ProSport, fiecare tehnician va primi lunar cate 5.000 de dolari, bani care provin exclusiv din fonduri ale COSR.

in ceea ce priveste restul costurilor implicate de pregatirea gimnastelor, Dobrescu a specificat ca Federatia Romana de Gimnastica (FRG) le va suporta integral.