Neogen SA, detinatorul site-ului BestJobs, a anuntat lansarea noului serviciu Salariu.ro, un instrument eficient care ofera utilizatorilor posibilitatea de a afla rapid, usor si fara costuri, nivelul salariilor dintr-un domeniu in functie de ocupatie, localitate si nivelul de experienta.

Cu ajutorul noului serviciu, utilizatorii BestJobs au la dispozitie informatiile de care au nevoie pentru a lua decizii eficiente in procesul de angajare. Tot ce trebuie sa faca este sa aleaga un domeniu, nivelul de experienta si o localitate si vor primi o evaluare a nivelului de salarizare mediu.

Informatiile pe care le ofera serviciul au la baza date acumulate atat din cercetarea pietei fortei de munca din Romania, cat si de la aplicantii si firmele care utilizeaza serviciile BestJobs.

„Concurenta de pe piata fortei de munca este mare. Companiile se lupta pentru angajarea celor mai buni candidati, oferindu-le pachete compensatorii atractive, program flexibil si facilitati speciale.

Pe de alta parte, candidatii au nevoie de o sursa impartiala de informatii pentru a-si determina valoarea si implicit dezvolta abilitatile de negociere. Aici intervine noul nostru serviciu”, a declarat Calin Fusu, Director General Neogen SA.

Serviciul va fi disponibil de maine.