In toamna se va deschide City Mall (foto), a anuntat compania imobiliara Regatta, promotorul proiectului. Cladirea are o suprafata totala de 36.000 de metri patrati, dintre care aproximativ 1000 metri patrati sunt terase pentru public. City Mall va avea trei subsoluri, parter, si patru etaje, care ofera o suprafata pentru inchiriat de 19.000 metri patrati.

City Mall este singurul mall care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, fiind localizat la intersectia a cinci dintre cele mai circulate artere (Soseaua Oltenitei, Soseaua Giurgiului, Calea Serban Voda, Soseaua Viilor si Bulevardul Pieptanari). „City Mall este un mall complet, care ofera cele mai bune servicii si produse, precum si excelente optiuni de distractie.

Ca orice mall dezvoltat conform ultimelor concepte din segmentul retail, acesta ofera supermarket, imbracaminte si incaltaminte, jucarii, cosmetice, bijuterii, aparatura electronica si electrocasnica, servicii de telefonie mobila, banca, oficiu de schimb valutar, farmacie, cafenele/fast food/restaurante, cazinouri si cinematograf“ a declarat Eduard Uzunov, general manager al Regatta.

Etajul trei al City Mall este destinat unui urias cinematograf, pe o suprafata de circa 4.500 metri patrati, cu sase sali de spectacol si o capacitate de aproximativ 1100 de locuri.