Mai multe persoane au fost evacuate, ieri dupa-amiaza, din sectia triaj-urgente a Spitalului Universitar de Urgenta din Bucurestii dupa ce un incendiu s-a produs la subsolul cladirii, din cauza unei defectiuni constatate langa panoul electric.

Incendiul, produs cu cateva minute inainte de ora 14,00, a determinat oprirea curentului electric in spital si punerea in functiune a generatoarelor pentru deservirea blocurilor operatorii.

Patru autospeciale ale pompierilor au ajuns la fata locului, insa militarii au stins cablurile care au luat foc folosind extinctoare cu spuma.

„30 de pompieri au actionat timp de o jumatate de ora la locul incendiului“, a declarat Alin Maghiar, purtator de cuvant la Seviciul de Interventii in Caz de Dezastru.

Subsolul cladirii si primele etaje au fost inundate de fum, fapt care a necesitat evacuarea bolnavilor din zona afectata.

Medicii au anuntat ca interventiile chirurgicale s-au desfasurat in mod normal, datorita faptului ca incendiul nu a afectat salile de operatii, iar pacientii nu au avut nimic de suferit in urma incidentului.