Oana Zavoranu s-a saturat de autoturismul, marca Audi TT Quattro, cu care circula de ceva vreme pe strazile Capitalei, si nu numai. De cand a devenit actrita in „Numai iubirea“, telenovela ce s-a bucurat atat de audienta, cat si de un real succes, Oana aspira la mai mult. Vrea sa-si vanda TT-ul si sa apara la volanul unei noi masini, tot sport, dar de aceasta data mult mai potenta.

Si-a comandat Mercedes

Pe Oana o batea gandul de mai mult timp sa-si schimbe masina. Ea oscila insa intre un Porsche Boxter sau un Mercedes, tot sport. Pana la urma, iubita lui Pepe a optat pentru un autoturism marca Mercedes, pe care si l-a comandat, ca o vedeta care se respecta, cu toate dotarile de lux posibile.

Costurile noii masini cu care Oana va „zbura“ pe sosele se ridica in jurul sumei de 50.000 de euro. Iubita lui Pepe a fost surprinsa luni seara, in jurul orei 21.30, de paparazzi ATAC, in zona Dorobanti.

Zavoranu a intrat intr-unul dintre magazinele aflate in zona cafenelelor de pe Dorobanti, s-a uitat la standul de muzica, la niste CD-uri, apoi a plecat. S-a urcat in autoturismul Audi TT Quattro, pe al carui geam din spate avea lipit afisul „De vanzare“, si a demarat in tromba. Urmatoarea oprire a fost pe Stefan cel Mare, unde Oana a facut o vizita unei doamne mai in varsta.

Un TT,, „De vanzare“

Pretul cu care prezentatoarea emisiunii „Corazon latino“ a decis sa-si vanda masina se ridica la 15.500 de euro, dupa cum era stipulat in anuntul lipit pe geamul TT-ului.

Se pare ca, atunci cand a fost in concediu cu iubitul ei, Zavoranu nu a vrut sa piarda timpul, delegandu-l pe varul sau sa se ocupe de vanzarea autoturismului cu pricina, caruia sa-i negocieze un pret cat mai bun. Nu a fost sa fie. Se pare ca de vanzarea masinii se va ocupa tot ea.