Dupa succesul de la Eurovision, ofertele au inceput sa „curga" pentru Luminita Anghel, si nu doar in domeniul muzical. Cantareata a debutat, de curand, in actorie, in telenovela „Secretul Mariei", difuzata de Antena 1, iar telespectatorii o vor putea urmari pe micile ecrane incepand de luna aceasta.

Propunerea lui Lazarov a venit in vara, cand Luminita si fiul ei, David, au fost chemati la un casting. Initial, producatorii i-au propus cunoscutei cantarete sa joace pe tot parcursul serialului alaturi de fiul ei, insa acest lucru nu a fost posibil, pentru ca ar fi afectat studiile lui David.

Luminita a fost sunata din nou de Augusta Dumitrascu, care i-a propus un rol mai mic, pe parcursul a zece episoade, pe care Luminita l-a acceptat fara ezitare.

Artista o va interpreta pe Eli, sotia unui zugrav, o femeie foarte ambitioasa, care munceste din greu pentru a-si depasi conditia. „Am filmat deja doua episoade, in care am jucat destul de mult. Colaborez bine cu intreaga echipa, chiar daca eu nu sunt actrita de profesie si am primit sfaturi de la actori", marturiseste ea.

„Luminita de la capatul butoiului"

Colaborarea Luminitei cu Valeriu Lazarov nu se va opri aici. Unul dintre proiectele cantaretei consta intr-o emisiune la Antena 1, programata pentru anul viitor.

Pana atunci, ea va putea fi urmarita, in curand, la TVR International, unde are o noua emisiune, „Esti femeia perfecta?", si in alte doua productii de televiziune, unde isi interpreteaza propriul rol: „Trasniti in NATO" si „Piata Divertis".

„Luminita va fi invitat special intr-unul dintre episoadele noastre si am ales-o pe ea pentru ca a facut performanta anul acesta, pentru ca piesa de la Eurovision a ajuns un hit.", spune Toni Grecu, de la Divertis.

„Va interpreta piesa „Let Me Try" intr-o varianta inedita, iar la butoaie vom avea propriul Sistem, cu personajele din serialul nostru. Ea va fi Luminita de la capatul butoiului", dezvaluie actorul.

Duet cu fostul solist al trupei Boney M

Si pe plan muzical lucrurile merg foarte bine pentru Luminita Anghel. In prezent se afla in discutii avansate cu o casa de discuri si lucreaza la un nou album. Printre colaboratorii ei se numara Marius Moga, Bogdan Popoiag (U-NU), Bobi Stoica de la Voltaj, dar si Brad Vee Johnson (ex-Boney M), cu care pregateste un duet. Deocamdata va lansa un clip pentru balada „Te-am pierdut".

Cantareata isi cauta instrumentisti pentru un turneu viitor in strainatate, care va include un show complet, cu band si dansatori.