Sambata 29 octombrie, de la ora 19:00, studioul Delta RFI se transforma din nou in sala de concert. URMA vor concerta live, in cadrul 'Anger as a Gift Tour'.

„Anger as a gift e o lovitura de moarte data prostului gust si atitudinilor contra naturii din lumea show-business-ului actual. Efectul de igienizare e cu atat mai puternic, cu cat e doar colateral si neintentionat." (Mani Gutau, vocalul trupei URMA).

In 2003 URMA era doar un proiect. Acum, dupa doi ani, este o trupa matura, ce are deja doua albume la activ (si piese pentru cel de-al treilea), concerte extraordinare in marile orase ale tarii si cateva mii de fani adevarati.

Stilul muzical al URMEI este unul acustic, fara a apela la artificii moderne si fara compromisuri. Un stil „care nu critica, ci schimba. Prin exemplu. Ca alternativa." (Mani Gutau).

Primul videoclip URMA, la piesa This Time (stuffstock’s style), poate fi deja vizionat pe posturile TV, iar un al doilea material pentru piesa Buy me with a cup of coffee este in stadiul final.

Componenta trupei URMA este: Sorin Erhan – fretless bass, Csergo Dominic – tobe, Dan Byron – Flaut si chitara electroacustica, Felix Moldovan – percutie, Mani Gutau – vocal si chitara electroacustica.

Si prin acest proiect, venit ca o continuare a Saptamanii Muzicii Romanesti, ce a avut loc in urma cu o luna, Radio Delta RFI isi propune sa atraga atentia asupra muzicii romanesti live, de calitate si sa aduca in propriul studio artisti valorosi, care au un cuvant de spus in muzica.

Concertul are loc in studioul Radio Delta RFI din Bucuresti, in fata unui public alcatuit din 150 – 200 de persoane. Accesul publicului in spatiul neconventional, special amenajat ca sala de concert, se va face pe baza de rezervare, in limita locurilor disponibile. Partener al evenimentului: Totem Gifts.

Radio Delta RFI poate fi receptionat in Bucuresti pe 93,5 fm, in Iasi pe 97,9 fm, la Craiova pe 94,0 fm si la Cluj pe 91,7 fm.