Cica inaltimea Casei Albe inmultita cu latimea dau exact distanta de la Luna la planeta Saturn. Ceva asemanator cu coincidentele numerice din jurul marii piramide de la Gizeh. Sau cu combinatiile numerice date de dispunerea pietrelor de la Stonehange. Sau punerea in ecuatie a dimensiunilor Sfinxului din Bucegi si ale Sfinxului din Egipt.

Concluzia? Extraterestrii transmit pe diverse cai informatii provenite de la inteligente superioare. Iar stramosii nostri au venit de pe alte sisteme solare.

Stiti care au fost numerele de zbor ale avioanelor care au fost deturnate pe 11 septembrie 2001? Ei bine, zborul 175, adica 1+7+5=13. Ghinion! Zborul 11 nu mai are nevoie de comentarii.

Ce sa mai zicem de femeia sunata de sotul ei din avion exact la ora 9.20? Pai, simplu: 9+2=11! Aha, e clar, aici e vorba de masonerie domnule! Ce arabi, ce al-Qaida? Cabala! Conspiratie masonica! Ce, n-ati citit cartea lui Dan Brown despre coduri secrete?

Verificati fazele lunii in timpul bataliilor date de Napoleon. Imposibil sa nu gasiti ceva! Comparati perioadele de maxim si minim ale activitatii solare cu vanzarile de masini Ford in cine stie ce stat american. Ascultati invers nu stiu care melodie a Beatles-ilor sau atribuiti un numar fiecarei note din Simfonia a IX-a a lui Beethoven si apoi treceti la combinatii. Veti gasi coincidente pe cat de tulburatoare, pe atat de lipsite de relevanta.

Uite ca mania coincidentelor ne loveste si pe noi. De exemplu, ni s-a atras atentia ca autorul articolului din EVZ despre tranzactiile imobiliare ale lui Mircea Geoana a fost dat in judecata de Adrian Nastase pentru articolul legat de blocul p+3 din Zambaccian.

Deci dezvaluirea care l-a pus in incurcatura pe liderul PSD inainte de importantul Consiliu National de ieri a venit in mod sigur de la dusmanul din interior.

Ba, de la serviciile secrete, se grabeste Dan Andronic sa-i sara in aparare lui Nastase. Cica i-a spus lui un ofiter.

Daca i-a spus asa ceva, atunci sa nu-l mai asculte data viitoare! Povestile terenurilor lui Geoana si mostenirii lui Nastase au fost realizate cu mijloace jurnalistice atat de simple si de logice, incat marii maestri ai combinatiilor, marii autori de scenarii ar trebui sa-si smulga parul din cap ca n-au fost ei in stare sa faca dosarele si sa le plaseze presei.

Sa fie clar: nu ne face agenda nici SRI-ul, nici SPP-ul si, cu atat mai putin, Dan Andronic. Si nu publicam dezvaluiri in functie de datele cand PSD-ul isi tine sedintele. Le publicam atunci cand le avem si cand consideram ca sunt temeinic verificate.

Asa ca, pentru toti pescuitorii in ape tulburi avem urmatorul mesaj: inainte de a cauta surse si de a construi scenarii abracadabrante, uitati-va la gunoiul din casele voastre. Consumati-va mai bine energia facand curatenie. Si n-o mai folositi in van, precum cautatorii de coincidente senzationale!