Considerat de comunitatea de hip-hop autohtona drept cel mai tare eveniment de gen petrecut vreodata in Romania, show-ul Wu Tang Killa Beez de la Polivalenta, organizat de Emag!c Entertainment in colaborare cu The Logistic Department, a depasit toate asteptarile. Usile salii s-au deschis la ora 19.15, iar spectatorii au fost intampinati de sound-ul celor de la Turntable Science.

La aproximativ o ora si-au facut aparitia cei de la Parazitii, cu un show care a ridicat temperatura salii cu multe grade. Pauza de 15 minute i-a facut pe fanii prezenti in sala sa scandeze numele clanului Wu Tang, chemandu-si idolii pe scena.

Americanii de la Killa Beez si-au facut aparitia intr-o "baie" de lumina, in uralele publicului care, mai bine de doua ore si jumatate cat a durat recitalul, a cantat alaturi de renumitii rapperi toate refrenele cunoscute.

Salah Edin, newcomer-ul programat initial sa deschida show-ul, a cantat impreuna cu mai vechii Killa Beez - Cilvaringz, Shabazz The Disciple, Shogun Assason, Beretta9, DJ Sueside, Christ Bearer si Barracuda. Spre finalul show-ului, rapperii nu s-au putut abtine sa nu remarce frumusetea romancelor, drept pentru care au invitat pe scena cateva fete cu care au dansat pe tot parcursul unei piese.

Fermecat, se pare, de frumusetea unei promoterite aflate in fata scenei, Shogun Assason a coborat dupa ea si a ridicat-o pe scena in brate. Finalul concertului a venit catre miezul noptii, cand fanii americanilor s-au grabit catre clubul B52, unde era organizata o petrecere speciala in cinstea celor de la Wu Tang Killa Beez.

Artisti pana in maduva oaselor si cu un deosebit respect pentru fanii lor, rapperii au intrat in club direct pe scena, unde au mai tinut un show de aproximativ 15 minute in care personajele principale au fost Shabazz The Disciple si Shogun Assason. Petrecerea a durat pana spre dimineata, timp in care rapperi si DJ, romani si americani, s-au succedat la microfoane si platane.