Banca Transilvania a initiat miercuri campania "100 de zile fara griji, 0% dobanda", dedicata clientilor persoane fizice, utilizatori de carduri MasterCard FORTE. Promotia tine pina la sfirsitul lunii mai, in acest interval de timp persoanele care solicita un astfel de card beneficiind de o perioada de gratie de 100 de zile de la emiterea cardului.

Conform Bancii Transilvania, detinatorii cardurilor BT MasterCard FORTE beneficiaza de o perioada mare de gratie atat pentru efectuarea cumparaturilor la comercianti, cat si pentru retrageri de numerar.

In plus, banii ajung in contul de card imediat ce se doreste alimentarea cardului, iar comisionul este de 0% pentru cumparaturile facute in tara sau in strainatate, dar si pentru achitarea facturilor la Orange, Connex–Vodafone si Zapp.

Dupa incheierea campaniei, cardul MasterCard FORTE va avea in continuare o perioada de gratie de 55 de zile. In acest interval, posesorii cardului trebuie sa realizeze doar rulajul minim, de 10% din suma folosita din creditul de pe cardul respectiv.

Limita de credit la cardurile MasterCard FORTE se acorda conform unei grile de scoring si poate sa ajunga pana la 3 venituri lunare nete certe, cu caracter permanent, creditul fiind de maximum 5.000 euro.

Pot beneficia de un astfel de card persoanele fizice cu varste cuprinse intre 18 si 63 de ani (la emiterea cardului), angajati pe o perioada nedeterminata sau care au venituri cu caracter permanent.